Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
n0si :dole kliknes na odpovedet potom napises prispevok a znova dole je Přidat fotografie: Maximální velikost: 512000 bytů zaskrtnes checkbox to je ten stvorec za ktorym je napisane Ano! připojit obrázky z galerie potom pod to napises kolko fotos chces uploadnut dalej je to myslim uz intuitivne a este otazocka: si slovak alebo cech ? bo mam z toho ako pises miernu haluz RESPEKT...
edit: alebo si precitaj FAQ kategoriu DISKUZNI FORUM a tam je ako pripojit foto asi lepsie vysvetlene...
Hele clovece muzes napsat co to je za svetlo presne typ svetla dik sice nejsem moc expert ale pripada me to jako vobic zarovka ale tu by si tam snad nedal pokud si cet FAQ mej se PEACE
normal zarovku strc do hajzlu pod tim nic nevypestujes (zarovky davaj jen 4% do svetla, zbytek do tepla takze z 60w jde jen asi 2,4w - a to je trochu nanic ) dej tam alespon usporku, 70w sodik bys tam asi neuchladil...
JackEE 70w sodík ani nezohrieva , chladiť nemusí...ale tam nepichne nič tak aby to skryl , elektrika mimo skrine atd, usporky tiež hovno riešia , musíš tam dať aj cool white a len to má asi 20cm bez zapojenia...
n0si dávno sme ta mohli poslať studovat fak, poslat ta do riti ....najmenej je ta usporka , ale bola by k tomu dobrá aj cool white ..ked malá tak to je taká 2 tyčinka , zasúva sa , nešrobuje.....čiže 2 svetlá..usporka + cool ,to je minimum, spolu to bude žrať asi 40 watov, velke vysledky nečakaj ...ale na obyčajné žiarovky naozaj zabudni
peace
oh karmu som necakal ale pohoda .. pocuj este by tu boli LED-ky je to sice viac menej len v stadiu pokusu ale tak ak by si mal zaujem skus pouzit vyhladavanie mozno sa inspirujes
cool je taka 2 tyčinka asi 22 cm dlhá , ja to mám 23.5 cm .to ťa pride draho , lebo som ju vymontoval z kupelne ale aj na to potrebuješ zrejme štarter...čo to maš za typ s tým modrým spektrom....
n0si nebud agresivny, cudujem sa ,že sa snažime pomocť , pred mesiacom kazdeho possielali čitať fak , v najlepšom prípade ....to bolo už super niekto hodil link...takže klud a rozvaha