Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zravim growery a zaroven bych potreboval radu.Presazoval jsem kytku k vuli skudcum ve hline.Pri presazovani sem oklepal vsechnu hlinu aby zustaly jenom koreny.Minymalni mnozstvi korenu sem potrhal.Pak jsem namocil koreny do zakorenovadla STIMULAX III-gel a dal sem kytku do nove hliny.Po cca 24 hodinach kytka vypada sesle viz foto.Nevim jestli to jeste rozchodi.Prosim o rychlou radu.Diky
jj doporučoval bych pařníček...nechápu proč si ty kořeny namočil do stimulaxu...to je dobrá blbost když už tak přidávám tak půl mililitrů do zálivky ale myslím si že si jí uškodil právě tímhle
Tak udelal jsem dalsi chirurgicky zakrok.Dal sem na radu ze ten gel asi neni pro ty koreny ideal.Vytah sem opatrne kytku a koreny od gelu pod tekouci vodou umyl.Znovu zasadil do nove hliny a delam kyti postriky na listy H2O.Tak diky za rady a doufam ze s toho jeste neco bude ale vypada to ze kytka znovu nabira sily tagze to bude good.Maly rizek co byl na fotce vedle byl stejne uvadly a po umyti a znovu nasazeni je uz zase v normalu.Tagze very very thanks
to garat:
ty listy bych zatim nestrihal pac kytka je uz dost oslabena a nemusela by to dat.zatim se vzpamatovava uvidime
no jako ty listy bych ostrihla kazdopadne pac ta kytka je musi "zivit" zejo a cim vic listu tim vic zivin by se dalo rict a kdyz kreny jsou pochroumany tak nejsou plne funkcni taze si myslim ze to bude asi lepsi.. ale delej jak myslis