Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar!Dnes jsem koupil materiál na skříň do koupelny. :-) Jedná se o lamino 18mm, bílé.Deska cca 2050x2730 mm.Cena 934 KČ.Záda - tenčí deska cca 130 KČ + ještě jedna police na kterou už z desky nezbylo.Nechtěl jsem kupovat opět celou tak jsem sehnal zbytek tam kde mi to řežou.15 mm není zlé.Otázka je jak velká by měla být,aby držela pod zátěží pohromadě... )
ahoj,také bych potřeboval radu, i já jsem se mrknul na tu stránku bauhaus.cz> http://www.bauhaus.cz/download/flyer/[470]d__evo__ervenec.pdf a je tam i nějaká překližka,materiál borovice...vodovzdorná-15mm:239.-kč za m2...myslíte že by to šlo?
hele jestli to cesh stavět a nekupovat starej krám, tak to udělej z těch 18mm bílejch MDF desek - nařežou ti je na míru v každym velkym Obi a spol... cena cca 280kč/m2 (já z toho stavim šechen nábytek a je to hezký i outside, dyž si dáš záležet - teda ne zrovna z bílý...)