Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud správně namícháš substrát tak by měl dostatečně vzdušnej sám o sobě a žádný dodatečný zvlhčování není potřeba. Jinak když už tak asi jak psal gona, nic lepšího nevymyslíš.
z dlhodobejsieho hladiska by sa to prevzdusnenie snad dalo nejako poriesit dazdovkami (zizaly) - bud ich niekde kupit, alebo nakopat, alebo pozbierat, ked vyliezaju po dazdi zo zeme. Mali by tu zem pekne prevzdusnit a pritom neposkodit korene.
Akutny nedostatok kyslika by sa mohol odstranit zalievkou roztokom peroxidu vodika.
tak to ti, clovece, presne neporadim, nikdy som to nepotreboval robit. pestujem v kokose, a ten je vzdusny az az. ale viem, ze sa to tu riesilo aj niekolkokrat, skus pohladat. alebo to daj od oka - zacni napriklad 0.05-0.1% roztokom a postupne pridavaj , kym neuvidis nejaku zmenu. hlavne ich tym peroxidom nespal, odhadujem, ze 1% roztok uz moze byt prilis silny. radsej pohladaj, nerad by som, keby som strelil od boku cislo a tebe by to spalilo kvetinku..
dvoric precitaj si tento thread.... http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=peroxid
...nie vsetci odporucaju peroxid do hliny, precitaj si to a potom sa rozhodni sam. je tu tych threadov viac tak len daj do hladanie peroxid a citaj....