Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sem s tim....jsem zvědav.... předešlí rostlinky vypadaly luxusně...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
ten ultrazvukovej zvlhčovač mam taky,za ty prachy šlape dobře.....jinak skříň nevypadá špatně,kolikátkou svítíš?
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to Matrix:
Svitim druhou. Driv jsem mel 10 holek. Ted 8. Na fotkach 6,a le pridal jsme dve do 5l kvetinacu. Jinak souhlasim se zvhcovacem, je v pohode. Musel jsem si ale nechat udelat hygrostat pro udrzovani zvolene vlhkosti. Jinak obecne...je prave docela problem udrzet pozadovanou vlhkost. Musi se vychytat privod a odtah vzduchu tak, aby se vlhkost drzela ve skrini. Bez hygrostatu a regulatoru otacek jsem toho nikdy nedocili. Jinak kdyz nesvitim, tak maji holky 27C a vlhkost 65-70%, coz je super. Kdyz svitim (jde naplno klima), mam tam okolo 50%.
to Lubo:
Zarivka je 35cm nad kyti. Je to cool tuba a diky zapojeni na ufo se docela dobre odvadi teplo. Tohle zapojeni doporucuju, hodne mi vyhovuje. Ale pozor na to, aby bylo ufo vzdy zapnuty kdyz se sviti...hrozi vzniceni uhliku ve filtru.
Jo, není to špatný.Jen na růstu by to mělo být při zhasnutí okolo 20C.Já jsem teď v hajzlu, protože v těch vedrech mám 35C při zapnutý a kytky vadnou.jestli to nezlepší druhej větrák na CT, tak věšim pěstování na hřebík.Growroomek mám v podkroví rovnou pod střechou.Asi se přestěhuju...
Původní příspěvek od Apofiss Jo, není to špatný.Jen na růstu by to mělo být při zhasnutí okolo 20C.Já jsem teď v hajzlu, protože v těch vedrech mám 35C při zapnutý a kytky vadnou.jestli to nezlepší druhej větrák na CT, tak věšim pěstování na hřebík.Growroomek mám v podkroví rovnou pod střechou.Asi se přestěhuju...
Jo to znam...kamos to ted resil taky. Vyresil koupi klimatizace )
Jinak jsem taky ovlivnen venkovni teplotou, proto asi 20 nehrozi...skoda
Původní příspěvek od Apofiss Jó klimoška.Prohledávám teď net a čumim po nějakym mikrořešení.Stačilo by něco slabšího a hlavně na to musim mít money.Nevíš o něčem???
No kdyz se mi ptal kamos, tak jsem hledali, hledali a mikroreseni ktery bude opravdu funkcni neexistuje. Jedine na bazi zvlhcovani, ale to je pro nase ucely o nicem.
Rozhodnuti padlo na klimu od Alasky z Makra. Cena 9500,- funguje slusne, trosku hlucnejsi, ale da se to. Dej vedet jak jsi to vyresil.
Panove to je v pr***** Zjistil jsem, ze jsem nedostal Chronic a Rusy, ale mam Bílou Vdovu. Ach jo, to je kolikrat komunikace s lidma...asi to sam znate
Cau vsem. Omlouvam se za zdrzeni, nemel jsem k dispozici fotak. Prave dneska jsou holkam 3 tydny. V sobotu byly prepnuty. Skoncil jsem s Rootsem a Cropmaxem.
Ted jim davam Alga Bloom stridave s Bloei a postrik Phytamin. Tento tyden zacnu pridavat jeste Green Sensation.
Zdrawím tě Seniore, čtu tady že teplotu ve skříni řešíš za pomocí klimatizace . Mám také problém z vysokou teplotou ale mám obavy z vysoké spotřeby energie. Když jede klima na plono tak bere přes 2 kw k tomu ještě lampa, větráky atd. takže spotřeba jde hodně nahoru. Obavy z mé strany nejsou ohledně zvýšených nákladu ale jestli to nevzbudí nějaké pochybnosti ze strany dodavatele. Když najednou vzroste rapidně odběr. Na baráku je to asi jedno ale v panelákových bytech.