Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » pet lahve a ostatni bordel!!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
thc.cwock
Stálý Člen

Karma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% Pěstitelská

Palec dolů pet lahve a ostatni bordel!!!!! Příspěvek č. 1

tak jsem s ebyl dnes mrknout na sve policko..cestou jsem narazil jeste na neci kiti..no hruza tolikeho bordelu kolem......vsude rozhazene pet lahve, kvetinacky od vysevu atd..proc tak ku*vit prirodu diky ktere mame tak krasne kvetinky?? a navic je vase misto jeste vic napadnejsi...to je takyovy problem bzit prazdnou petku do batohu a vyhodit ji az doma?Kdyz uz se tahnete na vase misto napr. s5 litrama vody v batohu tak snad neni problem ty 2-3, no to je vlastne jedno kolik pet flasek vzit zpet a vyhodit je doma?.bordelari zas*ni.

UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS

GALERIE ODRŮD

Old Post 07-05-2005 v 12:45 PM
thc.cwock je offline   Profil uživatele thc.cwock   Find more posts by thc.cwock   Foto galerie člena thc.cwock   Click here to Send thc.cwock a Private Message   Add thc.cwock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jo no ale kdyz me tak napada tak se v jakekoli skupine lidi najde l<0l<0T ktery to kurwi a nemysli dopredu

Old Post 07-05-2005 v 14:17 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ja pouzivam tri petky uz asi 2 rok. nevidim dvovod preco by som ich nechaval tam kde pestujem, zbytocne by to aj mohlo pritiahnut pozornost

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Naposledy upravil pildo 08-05-2005 v 14:20 PM

Old Post 07-05-2005 v 14:26 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
felipe
Stálý Člen

Karma uživatele felipe - 78% PěstitelskáKarma uživatele felipe - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hele chlope uz se to tu resilo minulou sezonu....skus mu tam nechat vzkaz, jestli zareaguje!

zahrada & balkon 2004 :: Divočina 2005

Nothing is at last sacred but the integrity of your own mind.
Ralph Waldo Emerson

Old Post 07-05-2005 v 14:31 PM
felipe je offline   Profil uživatele felipe   Find more posts by felipe   Foto galerie člena felipe   Click here to Send felipe a Private Message   Add felipe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schumi
Nový Člen

Karma uživatele schumi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Petky uz jsem taky videl mockrát, ale ted si jdu takhle na policko a asi 100m ode mne si někdo udelat taky pole, to by mi jeste tak nevadilo ale ten někdo tam nechá ležet dva 80l pytle od substrátu jen tak na zemi... Jednak nahravate corkam a za druhé rasujete prirodu. Tak se nad tím zamyslete. PEACE

Smoke macht frei

Old Post 07-05-2005 v 15:46 PM
schumi je offline   Profil uživatele schumi   Find more posts by schumi   Foto galerie člena schumi   Click here to Send schumi a Private Message   Add schumi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc.cwock
Stálý Člen

Karma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

s tim vykazem to neni spatny napad,,,a kdyby snad nezareagovaů tak mu tam dam jeste jeden.a to ze mu to pole DO DVOU DNU VYTRHAM!!!! .PEACE VSHEM

GALERIE ODRŮD

Old Post 07-05-2005 v 17:55 PM
thc.cwock je offline   Profil uživatele thc.cwock   Find more posts by thc.cwock   Foto galerie člena thc.cwock   Click here to Send thc.cwock a Private Message   Add thc.cwock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tak já si na svým políčku nechávám petky+nářadí+velký pytel na odpadky, který pravidelně vynáším:-) a ty petky tam mám kvůli tomu že 100 metrů od pole mám studánku s geniální vodou:-)...jinak sem sdědil geny po otci a mám to puntíček sem puntíček tam:-)

Old Post 07-05-2005 v 20:44 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

joj zase ta lidksá lenost, zhnilost, pohodlí, tak to prostě někam mrsknu však co... :-)
máte pravdu zbytečně na sebe upozorňovat a ta láhev se za 14 dní stejně nerozloží...(save the nature)
peace

Old Post 07-05-2005 v 22:56 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

Jo taky se snažím všechen bordel, kterej na pole přivezu odvést, někdy se to ale nepodaří a něco tam zapomenu. Zrovna tento rok když jsem sázel, tak jsem na tom fleku našel od minulýho roku sklinku od hnojiva (slepičince) a nůžtičky na nehty (zaštipování). Ty nůžky jsem hledal jak dlouho, neměl jsem si pořádně čím stříhat nehty Škoda, že úplně zrezavěly.

Old Post 08-05-2005 v 11:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc.cwock
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

2:Scorch

TY PETKY NA PRIKRYTI MAM TAKY, ALE ZROVNA TOTO NEMYSLIM.....TO JE V POHO, ALE ZKUS SI PREDSTAVIT POLICKO,KOLEM KTEREHO JE OKOLO15...SNAD I VIC PETEK.NO DES BORDELAR..ZAS*ANY

GALERIE ODRŮD

Old Post 08-05-2005 v 18:36 PM
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja mam na mem policku jednu vychytavku...vsechyn hnojky, muzky atd mam v nepromokavem pytly povesene na strome nad kytkama..pytel nejde vubedc vydet a jediny co taham tam a zpet je barel s vodou.taky to takhle doporucuji...peace
a k tem hovadam: dal bych mu tam ceduli
"!UKLIZEJTE SI KOLEGO NEBO K VAM PUDU SKLIZET!"

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 08-05-2005 v 19:09 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc.cwock
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

2: luckyBOB
uz se stalo, cekam na odpoved.

GALERIE ODRŮD

Old Post 09-05-2005 v 19:11 PM
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

ja mam teraz na policku ryl a motyku ale len kym nebudu spravene vsetky policka. len sa bojim aby sa s nimi nic nestalo ked stale prsi

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 10-05-2005 v 15:29 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

2 cwock: Tak jak to pokračuje?

Old Post 12-05-2005 v 12:41 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TwEEty
Stálý Člen

Karma uživatele TwEEty - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ja to mam docela vychytany s nosenim vody. Mam kousek od policka jezirko z kteryho beru vodu. Aspon se nemusim vlacit s nekolika litry vody ze vzdaleneho domova Nechavam si tam jednu petku kterou zahrabu listim abych nejak nenicil prirodu az bude po sklizni tak ji vemu domu a vyhodimk.... Teda doufam ze bude sklizen

Old Post 12-05-2005 v 14:53 PM
TwEEty je offline   Profil uživatele TwEEty   Find more posts by TwEEty   Foto galerie člena TwEEty   Click here to Send TwEEty a Private Message   Add TwEEty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Já taky nemam problém s flaškama, mam vedle potok...Ale je to prasárna..Teď nedávno když sem se šla podívat jak se jim daří, tak sem narazila na políčko, ale vůbec bych si ho nevšimla,nebejt těch flašek..:Takže uklízet!!!

Old Post 12-05-2005 v 17:16 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás