Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jistě máte své zkušenosti s rozmary přírody. Není nic horšího, než přijít v samotném závěru, těsně před sklizní, o své matky. Mně se to stalo jednou, ale stálo to za to... Od té doby hledím k nebi s velikou obavou a zkoumám každý podezřelý mrak. Máte nějaké vychytávky, jak se bránit?
Skleník byl první, který to onehdy schytal. Zbyla po něm jenom kostra a hromada střepů... No, snad se to už nebude opakovat. První kroupa, která tehdy spadla na naši zahradu trefila zrovna skleník. Ozvalo se řinčení skla...
Hold Přírodě neporučíš.....je vidět,jak je mocná.....umí dávat i brát......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
3.5.2005 11:47
Prší již na většině území Čech, na Moravě jsou však teploty kolem 25°C a stále polojasno.
3.5.2005 10:37
Upozornění: Dnes odpoledne a k večeru se ojediněle vyskytnou přívalové srážky a krupobití.
berte to jako varovani, je mozny ze to pude od zapadu takze ocenim info od zapadoceskych spoluobcanu. Jinak Meteopress saves lives, takze kdo si muze skocit na pole a nacpat tam PETky... ale treba to taky vubec nepride, ze
Mno tak doufám, že tady to ohlášený krupobití moje kytky přežijou. Letos jsem to spíš sel než sázel, do jedné jamky třeba tři semena a nejhorší je, že všechny tři vylezly. Jak se má teď člověk rozhodnout, který vytrhne? Tak třeba to za mě udělá příroda - přežije opravdu ten nejsilnější Akorát mám menší strach o značkový semena, jestli ty by to nepřežily, tak mě to hodně zklame.
Jinak su z jižní moravy a zatím tady neprší, obloha je zatažená a je trochu dusno.
me dneska cekala nejvetsi apokalypsa jakou sem si mohl predstavit....dojdu natesenej domu ze pujdu pred destem sazet a divam se divam kvetinacky nikde(mel jsem je na zahrade na takovym podstavci)..ted dobehne muj pes a v hube kus kytky...tak sem se na*ral jako nikdy mel jsem chut ho dokopat do krve z*da jednoho po*urvenyho.tak jsem pozbyral co me zbylo a zasadil..uvidim co se chytne...takze pozor na domaci mazlicky (z*dy)..jinak mel jsem jich 15 prezije asi 2-3...!!
jj to počasí mě sere...když sem viděl ty kroupy tak sem si říkal: "tak a můžu jít sázet znova" ještě sem se na kytky nebyl podívat ale nemyslím si že to rozdejchaj...no nic už mám naklíčený nový...
ted doporucuju je fakt jeste nechat doma pokud to jde..ono prece jen je to lepsi.a ti,kteri rikaji..ty jeste nemas kytky venku? to ses pozadu,ne?...tak nereagovat a nedavat je jeste ven..je jeste cas!
teda pokud to nemate vychytany jako ja ze mam v lese prenosnej foliovnicek..
peAce
dneska v praze bylo desny krupobiti a kytky ktery sem mel na zahrade to dost polamalo jsou asi 15 cm vysoky ...........vetsina listu je dost rosekana co s tim??????dik
P.S.Hodil by jsem sem foto ale nevlastnim dig fotak......
jo taky jsem o tom slyšel.... No nevim... jediné co ti poradím je čekat.. Zatim jsem se pohužel nedozvěděl ani nedočetl o způsobu, kterým by se to dalo vylepšit. Doufám ,že se ti vzpamatují....
Zdary
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.