Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Počasí - jak to vidíte???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Nazdar lidi, zajímalo by mě co si myslíte o tom zasraným počasí, když už 3 neděle chčije, na houbičky je to sice dobrý už sem jich našel 80 ale co s tim hulením??? furt čekám že bude aspoň 14 dní dluníčko aby se kytky pořádně obalily priskyřicí (rostou mi na balkóně, sázel sem poměrně pozdě), s timhle počasím to nevidim moc dobře, postavil sem nad nima střechu z igelitu aby na ně furt nechcalo a aby snad nezačaly hnít, ale toho se moc nebojim, mam to v 8. patře a tam je vítr a ne moc vlhko.

Akorát asi před 14ti dny mi vítr schodil jeden kýbl s kytkou na zem a ta se zlomila vejpůl (já vůl sem je totiž nepřivázal) a tak sem ty zlomený větvě očesal, už sem z toho hulil a je to nečekaně super dobrej model, proto si myslim že kdyby aspoň 14dní svítil mozol tak by to bylo ještě silnější hulení

JAK TO VIDÍTE VY???

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 19-09-2001 v 08:45 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Obecné DUFAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Příspěvek č. 2

Ty maš pohodu-maš kytí na balkoně.Pokud je maš zralý a chceš sklízet tak kytky 1,2 tejdny před posol.Zmněníš PH půdy a ty začnou slintat.Ale co já,když mám všechno venku?Ten posranej déšt´mi vomejvá pryskyřici z mejch bohyn´

Kubanec

Old Post 19-09-2001 v 08:59 AM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Coze? Příspěvek č. 3

Mohl bys to trosku osvetlit s tim solenim?
Dik

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 19-09-2001 v 09:27 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for kubanec Příspěvek č. 4

jak si to myslel s tim posolením?????? to slyšim poprvé, máš nějaký podrobnosti, jo s tim sklizením právě vyčkávám, protože si myslim že jestli třeba na tejden vyleze slunce tak že se udělá víc THC, ale zase se bojim abych nebyly přezrálý, mám dilema, poraďte!!!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 19-09-2001 v 09:27 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

POCASI Příspěvek č. 5

CO SE STANE KDYZ KYTKA PREZRAJE
MA TO VLIV NA THC?.

kastan

Old Post 19-09-2001 v 11:31 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

for kastan Příspěvek č. 6

no prej když přezraje tak se snižuje obsah THC, což je na hovno, řeší se to tu v jiných větvích

Old Post 19-09-2001 v 12:43 PM
KosMic
Stálý Člen

Karma uživatele KosMic - 33% Pěstitelská

Palec nahoru slunecno Příspěvek č. 7

Jinak dneska snad poprve za zari trosku solidnejc svitilo slunce, sice nic moc, ale kez by to vydrzelo tak do pulky rijna....

Zaplat panbuh za tohle pocasi!
VYDRZ !!!!

Old Post 19-09-2001 v 18:57 PM
KosMic je offline   Profil uživatele KosMic   Find more posts by KosMic   Foto galerie člena KosMic   Click here to Send KosMic a Private Message   Add KosMic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Obecné NaCl Příspěvek č. 8

Solení skoušim poprvé,slyšel sem to od kamoše.Prostě a jednoduše před sklizní posolim zem,asi to zmnění PH pudy,kytí má začít slintat o trochu víc.Jo a jen tak mimochodem včera sem sklidil svoji 1. kytku,už začínala trochu plesnivět a solil sem zbylejch 7,doufam že nebude pršet,jinak tomu postavim stan

Kubanec

Old Post 20-09-2001 v 08:29 AM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

? Příspěvek č. 9

a kolik tý soli??? abych ty kytky nezabil či co

s plísní problém nemám, na balkóně v 8 patře pěkně fouká

Old Post 20-09-2001 v 10:35 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás