Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar lidi, zajímalo by mě co si myslíte o tom zasraným počasí, když už 3 neděle chčije, na houbičky je to sice dobrý už sem jich našel 80 ale co s tim hulením??? furt čekám že bude aspoň 14 dní dluníčko aby se kytky pořádně obalily priskyřicí (rostou mi na balkóně, sázel sem poměrně pozdě), s timhle počasím to nevidim moc dobře, postavil sem nad nima střechu z igelitu aby na ně furt nechcalo a aby snad nezačaly hnít, ale toho se moc nebojim, mam to v 8. patře a tam je vítr a ne moc vlhko.
Akorát asi před 14ti dny mi vítr schodil jeden kýbl s kytkou na zem a ta se zlomila vejpůl (já vůl sem je totiž nepřivázal) a tak sem ty zlomený větvě očesal, už sem z toho hulil a je to nečekaně super dobrej model, proto si myslim že kdyby aspoň 14dní svítil mozol tak by to bylo ještě silnější hulení
Ty maš pohodu-maš kytí na balkoně.Pokud je maš zralý a chceš sklízet tak kytky 1,2 tejdny před posol.Zmněníš PH půdy a ty začnou slintat.Ale co já,když mám všechno venku?Ten posranej déšt´mi vomejvá pryskyřici z mejch bohyn´
jak si to myslel s tim posolením?????? to slyšim poprvé, máš nějaký podrobnosti, jo s tim sklizením právě vyčkávám, protože si myslim že jestli třeba na tejden vyleze slunce tak že se udělá víc THC, ale zase se bojim abych nebyly přezrálý, mám dilema, poraďte!!!
Solení skoušim poprvé,slyšel sem to od kamoše.Prostě a jednoduše před sklizní posolim zem,asi to zmnění PH pudy,kytí má začít slintat o trochu víc.Jo a jen tak mimochodem včera sem sklidil svoji 1. kytku,už začínala trochu plesnivět a solil sem zbylejch 7,doufam že nebude pršet,jinak tomu postavim stan