Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pan Krtek: Na jeden bubbler Ti to urcite staci...nekde jsem tady kdysi nasel doporuceni, ze na 10L (jeden bubbler) postaci tak 3W...osobne jsem mel 3W na 20 L (dva bubbkery) a vsechno bylo v pohode.
Mam zkusenost, ze ze zacatku by to ani vic nesneslo (pri 10L), jelikoz bublinky jsou dost silny (ve vode nejsou jeste koreny) a muzou delat problem s malymi korinky, ktere vyrazi do vody...
Myslim že jedinej způsob jak zjistit jestli to ty kameny utáhne je to zkusit:-) Jinak ve zverimexu prodávaj eště takový hadičky (bublající) a ty by měli bejt taky OK.
zdarec lidi hele neměl by někdo z vás 2 větráčky z PC.nemůžu je sehnat a kupovat se mi je nechce.já to nechápu.bylo takowejch starejch pc a najednou sou fuč.ruza.turovec@tiscali.cz