Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, co používáte na zrytí a úpravu terenu v přírodě?!
je mi jasny že nejlepší je rýč, či rycí vidle, ale bylo by to opravdu nenápadné jít na louku s rýčem.Opravdu by si mě nikdo nevšiml.:-)
dík za rady...
2 wirush: tak tim bych mohl uprawit cely pole nikoliw policko a este si k tomu postawit garaz abych mel gde parkowat az budou prachy tak urcite koupim ale s tou garazi newim newim
>narbe> normalne si vezmi nejaky schopny kus dreva, nejaku dosku primeranej velkosti a mozes kopat. je to sice namahavejsie ako keby si mal so sebou krumpac, ale aj pre mna je to jedina moznost, lebo neviem ako by som fotrovcom vyssvetlil, naco mi je motycka, ked sa idem prejst na biku. vacsinou sa mi tie veci zmestia do kapsy, ale si ich mozes zohnat priamo v prirode. ale zasa netreba vykacat cely strom.
realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc
Ja jsem doma matce zkonfiskoval takovou malou multifunkcni motycku, kterou strcim do batohu a pod heslem "hlavne nenapadne" obdelavam kyzene policko k obrazu svemu
Pak pouzivam jeste cca 0,5m dlouhy drat, kdyz mi puda slehne a voda spatne zasakuje, tak tim dratem propicham hlinu v okoli rostliny, aby mela vic kysliku, vody a ja na podzim vetsi radost.
noktovizor a AK47, ostnatý drát, cyankáli když tě chytěj....
jinak na rytí je dost dobrá dlouhá lžíce na boty, vypadá docela nenápadně, a když už jdeš do akce tak si vezmeš oblek a lakýrky a všem je jasné na co tal lžíce je
spíš mi de o to, když pěsuješ nekde na okraji louky, tak je ta puda dost prorostla korenama....a prave než se dostaneš přes ty kořeny abys tam měl kousek kloudny pudy...tak se prave tou motyčkou nadřeš jak .....:-)
No jasně, když jsem pole upravoval používal jsem takovou lopatku, teda motikku, která má na jedné straně motykovej tvar a na druhé straně takový dvě tyčky. Ježiš, jak to vysvětlit? No snad víte o co de
p.s. je příjemně malá, takže se vleze do batohu, žádný výrazný upravy do terénu nečiním, takže mně to stačí
Já sázím na louce, která je totálně zarostlá letitou trávou tak 40 cm do hloubky samej kořen a šutry, ale zase na to místo nikdo nechodí. Bez rýče bych to nedal a i tak mi malý pole trvá celý odpoledne. S motyčkou si to nedovedu představit. Že to vypadá podezřele? No jo, tam stejně nikdo nechodí. Proto tam sázím.