Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozjíždím pěstírnu chtel bych ji mít ve sklepě mám zděný sklep takze by nebyl problem. Sklep ma 3 m2 což je tak akorat. vsechno mam vychytany jen jeden problem.
Ve sklepě není okno tudíž mám problém s větráním a kamarádi mě strašili s tím že pokud si vyvedu odsavání teplého vzduchu dveřmi (to by pro mě nebyl problém už i vím jak na to) tak bude smrdět celej barák to by byl celkem problém...
Prosím poradte ohledně toho smradu zda je to pravda popřípadě napište kde vidíte vy problém..
Čau dlabi
jediný co ti můžu poradit je že si opatříš uhlíkový filtr neni to zrovna levná záležitost a vsadíšho do ventilační trubky co odvádí teplo ten filtr nasebe váže všechny aromatycké latky a seženeš ho co jsem alespon já viděl v growshopu v green home. čus
Cus zkus http://www.hydroponieplus.cz ..........stojí tam 1800 i zdépéháčkem tak hodně štěstí. jo a jeste najdi si na netu odkaz Filtry a uvidíš mužeš to skusit i z filtrem do Karosy (autobus) stojí to hovínko pár korun. Tak cus
Jo diky ale to je vsechno trochu z ruky potrebaoval bych nejaké adresy grow shopu v brně jestli nekdo znate brno napiste ja se tam ted stehuju tak proto nová pjestirna
Ja Vim ja hydropiniplus znam. Ale maji shitovy Rockwoll a buh vi jak je to s jejich filtrem ale asi mi nic jineho nezbyde prece jenom bych chte vadet adresu nejakeho Brnenskeho Growshopu skousel jsem hledat a nasel jsem jeden jetli jich nekdo znate vic pak mi prosim napiste adresu skocim se tam potom kouknout..
Popište prosím, jak máte utěsněnou skříň, pokud ji provozujete doma, na koleji atd., prostě všude kde se normálně bydlí. Umístil jsem na výstup skříně provizorní filtr, takže jsem odér na odtahu poměrně omezil. Smrad se však šíří dál. Začal jsem skříň očuchávat a zjistil jsem, že mi to uniká kolem dveří. Máte nějaký tipy jak skříň dobře utěsnit? Napadá mě těsnění do oken a dveří (lepicí gumová páska). Díky.
Ještě si vzpomínám, že za komoušů bylo možný koupit pohlcovač pachů do lednice (asi Sorbex), nevíte jestli se to dá někde ještě sehnat? Díky za všechny nápady.
2 livo: skrin mam delanou z drevotrisky laminovane - utesneni je provedeno samolepici polyetylenovou paskou 3x8 mm: vypada jako molitan, ale NENI to molitan - komory jsou uzavrene, coz zarucuje neprodysnost. Mne ovsem zajimalo utesneni quli uniku svetla, neb musim obsah skrine schovavat [nejen] pred detmi a svitici skrin by je jiste zaujala . Vysledek je vyborny - neunika svetlo ani puch. Je vsak pravda, ze ve skrinich udrzuji staly podtlak - pomoci vetraku na WC na polovicnich otackach (hluk) odcerpavam neustale ze skrini vzduch pres celkem dost metru tlusteho elektrikarskeho husiho krku - cenova vyhoda proti Al trubkam, z jejichz ceny bych se osypal . Pri zvyseni teploty ve skrinich si mohou samy prepnout WC vetrak na plny vykon a odsavani zintenzivnit. Ve skrinich jsou rovnez tlacne vetraky, ktere perou vzduch do tychz husich krku. Koukni se po sklepe, jestli nemas pobliz nejaky nepouzivany komin - to by bylo sqele reseni, diky tahu komina, do nehoz nacpes teply vzduch, bys prisel k odsavacimu vykonu zadara...
Díky za tip, ale já bydlim v paneláku a do hlavního odtahu ve stoupačkách to mám taky daleko (2 zdi). Zkusím použít tu pásku jak píšeš a absorbéry pachu.
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Co když v 1. patře starýho komančovskýho paneláku zavedu odvětrávání husím krkem do digestoře? Bude to cejtit v bytech nad náma? Když někdo smaží řízky a připálí je tak to taky lidi nad nim necejtí....Co myslíte?