Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak toto je moja nanoskrinka.
Parametre:
Svetlo:19W+24W - úsporky
Rozmery:25cmx25cmx50cm
Vetrák: klasika do zdroja
Ta byľ čo mi tam rastie(vlastne už ôsmy deň kvitne) je noname zo semiacka a asi hermafrodit, ale niesom si istý. PORAĎTE PLEASE
No tak model je to noname - semiacko vytiahnute z nejakeho kupovaneho grassu. Bol to nejaky outdoor, ale rastlinka prekwapivo hustá. Ph som meral raz papierikmi, bolo to okolo 7. Zber bude asi za 2 tyzdne tak potom napisem kolko toho bolo.
čus... hezký kytky pod těma usporkama... ale napadá mě tu myšlenka přidat sedm wattů a změnit typ světla... mám na mysli 50W HPS a pod to mini bubblák ??? a myslím že 20g bys z toho vytáhl.. nebo mlžes experimentovat s úsporkama respektive s jejím barevným spektrem tzn jine na kvet a na rust..
No neviem prečo práve 7 W. Bubbler by som chcel skúsiť a s úsporkami by som experimentoval keby tu bol nejaký výber :-(. O farebnom spektre ani nehovorím. V obchode ani nevedia čo to je.
No ved prave o to teplo ide. Lebo ako vidno hned na prevej fotke tohoto threadu tak tu skrinku mam v skrini tak je tam dost teplo aj s usporkami: 30-32 stupnov a toje dost vela.
Tak hnojím to Bio Florin-om - nejaké poľské hnojivo hlavne na kvet. Dá sa použiť aj na hydrofóniu. A pôda je tiež poľská - Biovita alebo také niečo - univerzálny substrát na izbové a balkónové rastliny.