Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci udelat jen takovou malou anketku, jak jste na tom s kytkama. Zatim jeste odhaduju, kolik toho musim vypestit, abych mel do dalsi sklizne v klidku zasobu
Takze, jak to vidite vy? Kolik kytek je idealni pro vlastni potrebu? tj. ze obcas zahulite s kamarady
ja jedu teda v 60x90x60 (VxSxH) 8 kytek pod 150W vsechny už sou v kvetu.. Podle me je lepsi mi spis vic kytek ve skrini s tim ze v rustu sice se to bude zdat moc ale jak budou formovat palice poznate ze i pres husty rust muže byt vynos slaby..
Ja jedu zatim jenom outdoor a delam asi 15 kytek. Vzhledem k tomu ze mam semena no-name tak se z toho nakonec vyklubou tak dve az tri vynikajici a to pro mou potrebu bohate staci.
taky jedu zatim jen out.a mam vzdycky tak 4 kytky v kvetu...takovy optimalni mnozstvi.i kdyz letos z toho nic nebylo,protoze mi vsechno ocorovali:-((svine!!
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
No já indoor dávám přibližně 5 kytek a outdoor dávám docela hafo protože mi stejně polovinu vočorujou i na bezpečných místech... a pořád hulím s kamarády tak i pro to
hmm anketa zatím dopadá celkem překvapivě... jsem čekala že tady má každej tak kolem těch 20ti, to je podle mě ideální. ale nesmí to bejt stejnej model, to už se pak člověk přesytí.
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
Ja som mal pod lampou 70w osram vialox 10 kitiek ale nejako nerastli (iba stonka) tak som sa na to.... Cakam uz len na jar a planujem co najviac 20 mozno 30 ale treba pocitat ze vela kitiek sa nedozije dospelosti (no dufam ze tento rok to bude najlepsie) tak takych 15 som happy.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
na tu anketu citymene záleží co myslíš pěstuju zatím jen venku kytek kolem 80sazeniček zůstane tak jak kdy někdy nic sklidí jiní ale rekord je 40krásnej samiček ale většinou nesklidím vše takže tak 25to je ok ale dá to pěkně zabrat ale už mě to baví aktivně6rok ale doma0 zato tyvenku0za tím oknem to beru na půl Jo ale na tu obnovu tater to nemá!!!!
Outdoor
No ja mam dycky tak 20 orig. seminek.Tak 10-15 se dostane az ven na policko.Pocitam tak 3-5 Samcu.3 - 5 neco sezere(mame tu nenasytny srnky,zajice,mravence,slimaky,myslivce,córkare,a.t.d.).No a dycky tak 2-5 kytek mi zustane...
PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Ja chci letos prvne sadit out s kamosem a rozhodli sme se to udelat stylem kolik semen tolik nasazeno takze nevite nekdo jak to s tim kilovym balenim semen ze zverimexu? preci jen musim pocitat s tim ze bych rad venoval slusne mnozstvi vsem dobrym lidem kteri me kdy podporili kdyz sem byl zrovna na suchu.