Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi.
Pořád řeším problém, s kterým mi nikdo neumí pomoct a každý tvrdí něco jiného - co mi udělají policajti, když poznají, že sem zhulený, ale nic u sebe nemám a nic jsem neprovedl?????
V stredu, posledný deň v škole, som mal riadny stres vo vlaku. Keďže posledný deň školy, tak to bolo potrebné oslaviť No ale tak si pekne cestujem vo vlaku, a zrazu vidim že cez vagón prechádza policia. Čo mi veľmi nevadilo, fízlov mám na svojej hadici. Ale dosť som sa zľakol ich kolegu ktorého som vo vlaku ešte nikdy nevidel- policajný pes. Ja úplne biely od strachu, policajti prechádzajú okolo mňa aj zo psom, a ten jebnutý pes zastaví pri mne a začne vštko skúmať. ja som bol v úpných sračkách od strachu. Našťastie sa fízli ponáhlali a psa začali ťahať aby išiel preč. Postupne si začínam uvedomovať, že stačilo málo a mohol som mať riadne poyebane vianoce.mier.
2pacTHC: jo, na slovesnku to máte fakticky tvrdý - u nás sice občas vidim benga na nádraží, ale aby tam tahali psíky, na to jich maj málo. A na osobní prohlídku nemaj právo
to 2pacTHC, nemusis mit strach, tidle psi nejsou vycviceni na hledani drog. Znamej je cajt a rikal za je nasazujou jen dyz vedej, pac ten cokl nevydrzi cmuchat dlouho, prej ho to strasne vsiluje. BTW todle se mi uz taky stalo, pica pes si jeste stekl a cajt ho zjebal jak svini a ve me by se vtu chvilu krve nedorezal. Cuzz
dub-t: cože? crack uvolňuje cannabidoly jako tráva? aby je uvolňoval, tak by je musel obsahovat, takže crack obsahuje stejné látky jako konopí? to mi přijde jako pěkná blbost. prosímtě odkud to máš?
nedavno zastavili kamose nekde na Vysehrade s tim ze je to bezna silnicni kontrola, normalne mu dali fouknout a zjistili ze je zhulenej. vim ze dokud neni krevni rozbor tak to neni verohodne ale ...
raci jim dal 500 a jell.. zajimalo by me zda si takoveto veci ukladaji do databaze??? takovyhle zaznam bych ani moc mit nemusel....
Původní příspěvek od maslox nedavno zastavili kamose nekde na Vysehrade s tim ze je to bezna silnicni kontrola, normalne mu dali fouknout a zjistili ze je zhulenej. vim ze dokud neni krevni rozbor tak to neni verohodne ale ...
raci jim dal 500 a jell.. zajimalo by me zda si takoveto veci ukladaji do databaze??? takovyhle zaznam bych ani moc mit nemusel....
to sa mi zda byt blbost, nedavno som cital ze v Australii budu mat do pol roka(alebo tak nejak) policjti pristroj, ktory by dokazal urcit, ci dotycna osoba za volantom pozila niaku z najcastejsie pouzivanych drog.nezda sa mi ze by sme na slovensku a v cechach mali uz pristroj, ktory este nemaju v australii. bolo to myslim v Zemi na markize ale nie som isty.
inak ked si uz zhuleny tak ti moze dat tak maximalne po papuli s pelendrekom (vacsinou ked sa ta nieco pytaju a robis si z nich prdel, ako jeden moj kamos). samozrejme ani na to nema pravo.