Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cesto mam problem s mymi Afgankami . Vypadaji nejak ochable a ja nevim jak jim mam pomoci. Vzduch je docela vlhkej , teplota akorat (30 stupnu) , svitim 17 hodin uz padej den . Vypadaji normalne nebo jsou fakt nejaky ochably ??? Radsi se Vas zeptam nez abych mel schanet novy
skus je zakrýt igelitem, udelat jakoby takovej skleník, aby se ti postranách rosila voda.... tak to nech dokud rizky nebudou uplne v pohode. Pak je musis pozvolna pripravit na normalni zivot, ja to delam tak ze do igelitu proriznu diru, aby tam moh vzduch a klesla vlhkost, druhej den ji zvetsaim atd.... Zkus to
No - podle mě ještě líp vlhost udrží pařníček z igelitu než skleněná láhev... Aspoň to je můj subjektivní dojem.
Vyřešil jsem to jednoduše: konstrukci, která pařníček bude držet, jsem vyrobil z dvou drátů, které jsem jednoduše propletl mezi sebou tak, aby vytvořily stabilní konstrukci.
No a jako materiál na minipařník jsem použil igelitový koš!