Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaké činnosti si nedovedete představit bez hulení? Existujiu nějaký místa, věci, osoby, ... se kterejma si nedovedete představit že byste nebyli zkouřený? Napadlo mě udělat takovej soupis věcí co huliči nejraději dělají když sou zkouřený :-°)
Doufám že tady nic podobnýho není, nic jsem alespoň nenašel. A threat "Co po špeku děláte nejraději" mi přijde o trochu něčem jiným.
Tak začnu asi já :-°) No já si ani nedovedu představit že bych šel nezkouřenej do čajovny. In High je to úplně jiná úroveň zážitku. Jinak si podobný věci dost hlídám, nechci aby mě marihuana ovládala víc než si chci připustit :-°)))
jooo peace, nedovedu si představit naše hodiny němčiny (sprach kurzu) nezhulenej, protože to je fakt hardcore, kdyz jsem zhulenej, tak si predstavuju jak jdu domu, jak sním po hulení ledničku ... premyslim co budu delat ten celej den a kdyz ta uber hodina zkončí tak to musím prožít, tak vlastně ten den prožiju 2x
My sa chodime s chalanmi v zime, ked je sneh, v noci sankovat tak to si vazne neviem predstavit bez slukov...celkovo vsetky zimne sporty su ako stvorene pre hulenie...
Zkouseli jste placát z keramický hlíny? Ja to mám ve skole jako predmet a brcko pred tim je prakticky poviné:-) Taky si rád dám jointa pred focakovanim... pak maj fotky spravnou hloubku.. Naopak nesnásim byt zkourenej treba na fyzice..
Na to se prostě jinak koukat nedá. Věčí haluze sem ještě vživotě neviděl
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Patecni vecer, to si bez huleni nedovedu predstavit, protoze si uz ani nepamatuju kdy jsem byl v patek nezhuleny. Na druhou stranu neexistuje nic co by neslo delat bez huleni, protoze kdyz je clovek dobre naladen, tak huleni nepotrebuje. Ale kdyz je po ruce...
Asi bych si nedovedl představit hrát nezhulenej THIEF I a II, protože jsou u toho fakt kvalitní zážitky.
Nezhulenej se dá dělat všechno, je to jen otázka toho, co psal LORDWILLIAM- jak moc vás marihuana ovládá.
...většinou si nedovedu bez hulení představit usínání...nádherně se potom spí...i když bez toho to samozřejmě jde také...
jinak je to ruzný dle nalady a lidi...:-)