Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To vypádá jako forma na biskupský chlebíček.... Pod 20W úsporkou asi nic nevypěstuješ.Zkus třeba 250W sodík-pod ním už "něco" vyroste,ale pod 20W úsporkou asi nic...ani bych to neskoušel/tedy já osobně/.
Klidne to zkus co muzes stratit nic a jeste budes met hafo zabavy mozna pridej tak 40 LED diod pro cerveny spektrum udelej minibubublak treba jen litr z kelimku od zmrzliny /jo delal jsem a funguje/ dej do krabice od bot a par G je zarucenejch.Nekde jsem tu videl skrinku z krabice od vina.
Harvest...: jasně že se to dá využít. Je tam patice E27, takže to můžeš použít jako stínítko na 70W sodík nebo metalhalid. Ale pozor, k zapojení výbojky musíš koupit ještě tlumivku, zapalovač a kondenzátor!