Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestuju poprve indoor a potrebuju poradit. Pri prochazeni galerie jsem narazil na takovou vychytavku. Kytky jsou vrostle do nakyho pletiva a tim je osvetlena jenom horni cast nad pletivem. A neplejtva se svetlem na ty dolni mikro-paldy, ktery stejne stojej za prd proti tem z vysich pater. Mohl by mi nekdo prosim poradit, jak tenhle system funguje? Jestli nejdriv necham trochu kytky povyrust a pak dam pletivo nebo s pletivem od zacatku? Fakt nevim a to uz jsem prohledal snad celej Grower. Ted jsem to zatim moc nevychytal a tak jsem vojebal ty nejspodnejsi patra aby sla vsechna sila do tech vrchnich velkejch, ale svetlo mi stejne zbytecne sviti na ty holy spodni casti a navic musim slozite resit podperu vetvi aby se mi pod tihou palic neohejbaly. Tak mi prosim nekdo predejte vase zkusenosti. Diky moc.