Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja vim ze se to dela s hasisovym olejem misto noze muzes pouzit i alobal nebo nejaky rozpaleny plech proste kapnes trosicku toho oleje na neco rozpaleneho to vytvori mrte koure a ten pak musis co nejrychleji vdechnout
s tím nožem se to dělá tak, že vezmeš jeden nůž a na ten přilepíš ten hašík. vezmeš druhý nůž, ten nahreješ a přiložíš to na ten první. výsledný kouř rychle vdechneš.
mnohem praktičtější mi přijde "suchý drink" (pokud nevíš o co go, tak použij hledání vpravo nahoře)
tak to asi jo, já zatím hulil jenom vlastní čarásek. s tvrdým afghánem jsem zatím do styku nepřišel. v takovém případ bych asi šel do špeka s nadroleným hašíkem.