Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Mám těžké morální dilema, co mam dělat
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
klpof
Nový Člen

Karma uživatele klpof - 0% Pěstitelská

Mám těžké morální dilema, co mam dělat Příspěvek č. 1

Tak sem byl dneska vysadit moje holky (snad;-) ) na vzduch, ale na vyhlídnutém místě se už slunilo cizí kvítí. Co mám dělat? Mam to tomu chudákovi sklidit, nebo to mám přesadit jinam? Bojim se aby on nesklidil moje pole, které sem zalozil o kus dál.

Old Post 31-05-2004 v 18:14 PM
klpof je offline   Profil uživatele klpof   Find more posts by klpof   Foto galerie člena klpof   Click here to Send klpof a Private Message   Add klpof to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Sklízet cizí výslovně nedoporučuji a nedoporučuji o tom ani přemýšlet!
jak by bylo tobě ,kdybys slyšel člověka,který si tam vysadil a radil se svými kamarády zda-li přesadit, či sklidit to tvoje???
Asi by se ti to moc nelíbilo,nebo ano? Vypusť černé myšlenky,přesaď,nebo se s dotyčným seznam a pokecéjte jako v poho lidi.Uvidíš, že ve finále si ještě vyměníte a oba budete spokojeně pobafávat.Možná budete dobrými přáteli.
Ovšem než tyto kroky uskutečníš,zjisti co je to za člověka.POZOR NA FÍZLA !

Old Post 31-05-2004 v 18:28 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jasně, jasně... nech mu tam nějakej vzkaz (třeba s mailem) a pak uvidíš, jak se to bude vyvíjet. každopádně, když už se potkáte, tak pak ti to asi nesklidí (pokud to fakt nebude swině)

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 31-05-2004 v 20:46 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
klpof
Nový Člen

Příspěvek č. 4

no právě, jakmile mu tam dám vzkaz nebo cokoliv, tak si svoje pole presune (kytky sou docela malý, tak by to este nebyl takovej problem) a este procese okoli a odnese si i moje, nevim

co ty fizlove? je to pravdepodobny, ze si to tam pestuje fizl?

Old Post 31-05-2004 v 20:55 PM
klpof je offline   Profil uživatele klpof   Find more posts by klpof   Foto galerie člena klpof   Click here to Send klpof a Private Message   Add klpof to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

jo jo presne takhle to udelej kdyz to nebude hajzl tak si jeste vymenite brka a pekne se zhulite a jestli bude tak ho posli do pic a kyti bych presadil nekam hodne daleko

Old Post 31-05-2004 v 20:55 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

to pochybuju jestli je to fizl tak asi takova svine nebude kdyz huli proste mu nech vzkaz a pak uvidis

Old Post 31-05-2004 v 20:57 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
klpof
Nový Člen

Příspěvek č. 7

a i kdyby to byl fizl a ja bych ho udal tak by se dostal do este vetsi prdele nez ja:-)))

Old Post 31-05-2004 v 21:18 PM
klpof
Nový Člen

Příspěvek č. 8

přijí dřív? no, bejt tam o par dni driv, tak mu to pole obsadim a on by byl ve stejny situaci jako sem ted ja)

Old Post 01-06-2004 v 21:52 PM
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

mam stejny problem kousek od mojeho mista sem objevil 2 cizi pole jako nemam vubec zajem nekomu neco sklizet ale docela by me nasralo kdyby ten dobrak sklidil me!

Old Post 07-06-2004 v 10:46 AM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

dialogem se dá vyřešit naprosto všechno-pánové! komunikace-jinak budete šizeni neustále...

Old Post 07-06-2004 v 11:09 AM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Steve má recht.Jednoznačné a stručné.

Old Post 09-06-2004 v 18:25 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarioT
Nový Člen

Karma uživatele MarioT - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

ja byt Tebou tak si vemu svoje kyti a dam je jinde.... a zapomenu na kytky nekoho jineho.... nic neriskujes a nic nikomu sklizet nemusis .... zkratka to nech plavat a postarej se o sveeeee, ale pokud jine misto nemas tak to prece jen budes muset resit domluvou a nebo zit ve stressu a strachu...................

Old Post 11-06-2004 v 08:57 AM
MarioT je offline   Profil uživatele MarioT   Find more posts by MarioT   Foto galerie člena MarioT   Click here to Send MarioT a Private Message   Add MarioT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Sklizeni a stihovani je na hovno-nech mu tam proste vzkaz ty pico a je to...vem to podle grower pravdepodobnosti-kolik je tu pohodovejch outdooristuu a kolik picusu....myslim, ze to urco za pokus stoji...ja se takhle pri prvnim outdooru seznamil s jednim typem a jeste mi donesl nakonec lepsi rizky nez ty shity ktery sem mel tenkrat...

Doufam, ze to neni moje pole ty woe

Old Post 11-06-2004 v 10:02 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Tohle není žádný morální dilema... to bys musel bejt fakt pako, abys mu to sklízel...

Doufám, že to od tebe byla spíš řečnická otázka Ten vzkaz to řeší... a mezitím, aby sis ukrátil čekání, můžeš hledat nějakej jinej flek... pro jistotu... Já jsem ale mírnej optimista... Kdo jede outdoor, zná jeho úskalí a snad taková svině nebude, aby ses ho musel bát... To je náhodou i celkem sympatický, když se s tím týpkem podělíte o místečko... střídáte se v zalejvání a tak....

no - to už je trošku idyla

Old Post 18-06-2004 v 12:57 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

A co takhle ho mírně vystresovat? Nechat mu tam u kytky vzkaz asi takovéhoto ražení: "Zdravím, všiml jsem si, že jsme si oba vyhlédli stejné místo k sázení, takže bych si sem rád taky dal svoje kytky. Věřím, že nebudeš hajzl a moje kytky nesklidíš (ochutnat můžeš), i když jsem se šťastnou náhodou proti tomu pojistil, protože jsem tě tady minule viděl a nafotil digiťáčkem Pokud mě budeš chtít kontaknout, tak mi napiš na uplneNovyMailovyUcet@hotmail.com."

Je to jenom nápad, ale pokud hodláš risknout společné soužití ("registrované growerství" ) s tím, co si tam zasadil před tebou, tak to může být alespoň maličká "pojistka"...

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 19-06-2004 v 08:18 AM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

2 Deda Mraz: To je skvělej nápad to se mi líbí.

Protože se mi stalo přesně to co se tady řeší. Přišel jsem na místo kde jsem pěstil už minulej rok a tam kytky. Tak jsem řešili co s tím(mám to tiž ještě jedno pole kousek od toho). Nejdřím jsem mu tam chtěl zanechat dopis ale z toho sešlo. No a než jsem se rozhoupal k něčemu dalšímu tak kytky už byly fuč. Nevím jestli je někdou ukradl (doufám že ne protože pak je v ohrožení i moje pole) nebo si je majitel přesadil na jiné místo. Těd už tam zbyly jen díry v zemi.

Old Post 19-06-2004 v 10:19 AM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás