Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chudinky kytizky uplne se zastavily. omrzliny 3.stupně letos to zas budu mit naky divny. tak nevim asi dam taky naky sémě satanovo naklíčit aby sme se na podzim moc nenudily a jak tak koukam to pocasi se razantne zlepsilo. uvidime- řekl slepej. at to roste. peace
jo pocasi uz bude v klidu, ted za posledni tyden vyrostly tolik co za 3 predchozi tak si myslim ze uz poslapou..snad
lec ztraty zpusobene mrazem a zveri jsem letos dost znacne pocitil, prezilo mi tak 50% kyti, ted je treba jeste pocitat s corkama a zveri..doufam ze mi to dobre dopadne a to same preju vsem
No kdyby počasí bylo ještě chvilku takový jako bylo v předchozích pár tejdnech hlasoval bych jednoznačně pro třetí možnost. Ale už to začíná vypadat celkem slušně, akorát semínek sem vyplejtval dvakrát tolik než bylo dle předpokladů potřeba. Některým kytičkám se asi letos plodit nechtělo.
Taky sem si ještě něco přisadil do mý oblíbený kukuřice takže uvidim. Hlasování se ještě chvíli zdržim.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
... je čtvrtek ráno a včera se přes Moravu přehnala docela slušná bouřka s kroupama. Kromě několika vyvrácenejjch stromů a potrhanejch střech zničila i naši naději na letošní slušnou úrodu. Po těch kroupách mám uplně strach jit zkontrolovat pole, vym o čem mluvim tři tydny zpátky nám to umlátilo pulku vysazenejch kytiček- byly to ještě miminka - . No ale sou teď přece jenom už větši, tak to snad přežijou... ( ! příroda dává ale i bere ! )
Jestli bude počasi takhle nasrany celý léto, tak to bude letos smutná sklizeň. >>> Snad se polepší
Nevěšte hlavu. Letos je to slabší, nebo spíš bylo. Zapršené je, ale pršet asi i bude. Ale , a to je duležité, můj kámoš naturálňák mimocivilizační ríkal, že bude pěkný podzim. Prý jako v 1997. já si to nepamatuju ale věřím mu.
peace.
No myslim, ze podzim by mohl bejt oulrajt, ale mysli, ze i ted uz to vypada celkem ok...treba minulej rok rostla toudle dobou vegetace mnohem hur...poznam to podle toho, jak mam policko pekne zarostle...jestli ted vydrzi slunecnejsi pocasi a nebude tolik chcat...bude to fajn...inak ja mysli, ze by to mohlo bejt slusne az velmi dobre...u me to vypada zatim bezva, ale nechci to zakriknout...zatjal paaacko...dyz vam to nevyjde, neklesejte na mysli, mate prece khaaamose jako jaaa ty vas vzdy raaadi zbombiiii
no když sem dneska v noviných viděl ty 5-ti centimetrový kroupy na Kutnohorsku tak si rikam ze toho tam asi moc nevyroste. Drzim smutek s kutnohorákama
Pred nedavnem prisla velka voda na my pole dobrodil jsem se tam po kotniky ve vode a videl tu spoust. Kytiz pod vodou totalne zatopeny co se dalo jsem se pokusil zachranit ale marne. Pred chvili jsem se vratil z mista cinu a muzu jen konstatovat smrt. Nic neprezilo asi uhnily koreny nezbyva nez dat naklicit a skusit stesti znovu snad to vyjde aspon jako vloni.
no letos to vidím na průměrný rok, žádný zázrak to asi nebude. hlavně pořádně nesvítí oskar, pořád chčije, nebo je pod mrakem. snad se to do co nejdříve spraví a kytí přežijí do sklizně bez nějakých nehod (hmyzáci, zvěřina, kroupy, čorkaři...)
zdravim, já to vidím tak, že pokud bude solidní podzim, může být klidně i horší léto. Vždycky mi totiž decimuje sklizeň pouze plíseň, která se objevuje při deštivém počasí na podzim. Vichřic i krup už sem zažil několik, ale vždycky se z toho nějak kytičky oklepou a jedou dál...
takže se uvidí na podzim...