Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mam takovy dotaz-nevite nekdo jestli by kytky mohli rust( a samozrejme i kvest s periodou dvakrat rychlejsi???Tzn. ze bych na kyti svitil od 14:30 do 23:30 a od 02:30 do 11:30?Nezkousel to nekdo?
myslím že to nepůjde, ta kytí má v sobě zákódováno kolik je jeden cyklus (den/noc) a pokud jim budeš svítit jak jsi jim napsal, tak jim způsobíš akorát světelné šoky a výnos budeš mít menší, než kdybys kytí nechal být.
...leda že by se ti povedlo vytvořit novou hodně kvaltovací odrůdu
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
podla na by si pokazil celu rastlinu a este aj v konecnom dosledku by spracovavala menej svetla
<--- cital som ze konope sa okolo hodinu len prebudza kym zacne fotosyntezu
Verim Ti Reo, no ja to ale stejne asi prubnu, ale asi ne hned ale pak dam report.Tak zatim zdravim mam totiz trochu problem s ledvinama, ale to tu nepatri, tak cau a pls rea reaguj na pm jinak cau snad zitra ( neni to semnu sranda
Tak jste me teda presvedcili, ale mozna az jednou bude cas i misto tak to testnu, ale zatim budu svym kyti dopravat plne periody at se maji co nejlip a snad mi po nich bude taky nejlip tak dik za ohlasy a mejte se
to rebit
skus sa obratit na neaku vysoku polnohospodarsku alebo botanicku skolu budu ti vediet fundovane odpovedat myslim ale realist je realista a ma pravdu a ked uz zkratenie tak len o par % podla mna nic nepostehnes;-((