Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
list]Zdar chlapi nevím jestli jsem to uďelal dobře ale snad!!Zajímalo by mě jestli to není brzo pěstovat už teď??Někdo mi říkal že když jsou kytky pěstovaný doma a pak je dáš ven tak prej hrozí riziko že kytky chcípnou?????????????[
[/list]
Nechcípnou pokud nebudou obrovský a pokud je trochu aklimatizuješ než je dáš ven .. navíc před pár lety sme sázeli venku do hlíny už v polovině března a docela v kopcích a kyti byly nádherný ..
Pokud ale máš dostatek světla a dobrý místo, stačí zašlápnout do země semínko klidně až 1. května .. a můžeš mít klidně třímetrový kyti ..
řekl bych že na ven je ještě brzy. sice kytím tak časné sázení nevadí (naopak na podzim jsou ještě masivnější a větší), pokud ale ještě nepřijdou mrazíky. a jelikož se domnívám že takové mrazíky ještě přijdou (zasetým semínkům nemusí nic udělat). ale pokud se chystáš sadit ven řízky, tak s tím přeci jenom ještě pár týdnů počkej, protože by to řízečky nemusely rozchodit.
Ja mam kytky doma za oknem asi od 10.2, ted sem je zastřihl a do týdne je hodlám dát(přesadit) na balkon, ale radši mrknu na teletext na předpověd, mno u nás na J moravě bývá větší teplo než jinde
Já už mám taky za oknam pár semen malý stonačky s lístečkama jak byde kytka dost velká na to aby neutržila venku žádnou vážnejší nehodu př.někdy je kytka moc úzka a trochu zafouká a hned se zlomí. jenže mám problém ji na místo dopravit musim jít v noci.Já vykopu půl metrovou jámu a voimrknu jestli neni zmrzlá půda pak si přinesu vlastní substrátek a už to pofrčí.......nejhorší je když je dlouho zima třeba tejden v kuse to je kytka úplně v hajzlu čus
Sacul: taky jsem z Jizni Moravy... u nas ve Znojme je uz krasnych 20 stupnu, tak jsem se ptal kamosu jestli to mam hodti uz do skleniku a nekteri rekli ze jo.. ale dalsi ze ne ze prijdou jeste mraziky tak nevim nevim... co ty ?