Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Njakou dobu pestim konopi venku nebo na balkone, da se i rict ze s uspechem.Letos jsem postavil sklenik, ale nemam s tim zadny zkusenosti.Mate nekdo prehled jestli je s pestenim ve skleniku njaky rozdil oproti normalu???Magic.
DIKES!
ZZbohem skvely growre.Opravdu skvely server!!Kazdy ti tu poradi a pomuze.No proste pryma spolecenstvi hulicu.Hold uz jsem asi ze starsi generace, vy uz tady resite jen svoje lampmy a super modely s anglickejma nazvama.Tag cau a dik za info..Magic
host: jak píše bambule, kytí jsou trochu ridší, je to tím že ve skleníku nevane vítr a tak kytí nemá potřebu mít tak mohutnou stavbu. proto ti do skleníku doporučuji nainstalovat větráky, ty ti to vykompenzují a kytí bude minimálně stejně qalitní jak z venku.
HMM, řidší, to nezní zrovna dobře!!!!No zkusim to trochu dohnat zaštípáváním.Ještě jsem chtěl něco k vlhkosti a teplotě : je třeba to njak korigovat(větrat)??(měřák vlhkosti?)
- Bambule : asi ne nadarmo je Attaker Attakerem
díkes
no jde o to, že jelikož ve skleníku nejsou tolik ofukované větrem jako venku, takže stonky nejsou tak silné a tudiž unesou na sobě méně listí a paliček.
no někde v mojí galerii jsou foto z katalogu a na nich jsou různé vychytávky pohánění solárními panely, nevím to jistě ale možná je tam i větrání. anebo se to dá zbastlit, koupíš si solární panely a ventilátory a postavíš si to sám.
kytí se neupečou. děda měl skleníků několik a žádný extra větrání tam neměl. když bylo hodně vedro, tak prostě otevřel u skleníku dveře. hlavně si musíš vychytat, ať se ti kytí nedotýká stěn skleníku, jinak kytí chytne plíseň.
V oznámení čtu že je psaní příspěvků povoleno pouze registrovaným členům. Host si sem klidně řeže jeden příspěvek za druhým (proboha nic proti Hostovi ). Jenom mě zajímá jak to teda je nebo teprf bude?
Jo a ve skleníku hlavně pozor na vejšku, docela snadno se ti stane že kytky nebudou mít kam růst (chce to vychytat - záleží na proporcích skleníku)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No gdyž mi to systém umožňuje, tak píšuSorračZaregistrovat jsem se chtěl, ale těch otázek.Tagže zaštípávat už pěkně od malička aby mi pak nelezli po skleníku že?e?