Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je zde vidět , nevim jestli úmyslem nebo náhodou ,že banka se trefila do bonusové odrůdy stejných vlastností s koupenou.
Rostlina se vytáhla do stejné výšky ,jako blue diesel , kompaktní prorostlé palice ,ale oproti BD ještě o chlup více kompaktní a prorstlý...
její růst je nízký, od začátku květu voněla po kytkách ,jako když jste v kvetinářstvý , .. každopadně ke konci květu jde hodně do ovocna zase s ocasem s nycd .....ostatni rodice moc neznam ,ale docela by mě zajímal ten po kom má listy , takovy hvezdicky jsem videl ,max. na nejaky uniforme jako odznak a sand nejaka seedbanka ma takovou zubatou hvezdu v logu ...
stejně jako BD , krásná rostlina s ještě o trochu více kompaktním květem ,nenáročná , ideální pro SOG.
Krásně vonící rostlina, od prvopočátku květu, voní velmi sladce ovocně po jahodách , ke konci květu je cítit nepatrnej haze ocas.
Palice mají rozstřelenij vzhled , ale jednotlivé nugetky květu jsou pěkně kompaktní a tvarují se jakoby do srotlých kuliček.
ASH 8 byla nejnáročnější na bohatost zálivky, myslím ,že by zvládla tak o třetinu větší dávku hnojiv ,než ostatní ASH .
Toto pheno jsem jednou klasicky zaštíp a každá palice je od sebe navzájem o něco odlišnější (už se mi to stalo na sour jackovi -dva rizky ze stejny matky ale oba vypadaly troch odlišně ) tady na ASH 8 s tim, že u ní to je najedný kytce - jedna palice měla více otevřených nugetek s bliznama a rozstřelenější vzhled.
moje teorie:
nedokáže rovnoměrně rozložit proud hormonů stimulujícíhc zrání a větší efetivnost s ohledem na blížící se smrt rostliny.
nebo
je to přirozená vlastnost rostliny či vlivem nějakého stresu , může plodit dva druhy řízků- odnoží, kde bude více dominantní nějaký hormon nebo něco co to může způsobit, když např. budete řezat nějakým odlišným způsobem ,třeba místo žiletky nůžkama nebo řízek ze spoda matky a se shora , tak to možná může zapříčinit tyhle odlišné podoby.....
Co se týče větvení ,tak na SOG ,je myslim škoda ,přirozeně se větví už od spodních pater , krátké internody- rozestupy pater, keříkovytý vzheld , už se těšim ,až ji budu pěstovat bush nebo scrog .......
Trichomy
30% 50% 20%
hustota pokrytí:7
květ: 7-8 plné květy, dobrá kompaktnost kuličkovej vzhled , spíše bliznová palice
tvrdost:7-8
vůně: ovocná,sladká jahody, až do jahodovýho zakysanýho jogurtu na konci květu
až se bude umět zachytávat vůně palic do parfémů ,tak bych do tohodle phena klidně šel naproti ostatní třem , kde ten haze je už o něco víc
Tohle pheno ,společně s 8 má největší tendence větvení . ASH 2 dokáže rozrůst do celé skříně a vatvářet menší paličky v jednotlivých patrech ,ale pokud zvolite dobrou techniku , což do SOGu bych tento model moc nedoporučoval a nebudete mít zbytečně moc vysoko lampu,tak je schopná tvořit i peknou palici ,ale paličky se můžou tahat jednotlive.
palice jsou skutecne velmi tvrdy, až náznaky do stavu šutr...
Pheno spíše pro scrog nebo bush
Sklizeno
64. 12/12
trichomy: 30% 40% 30% čirý-mléčný-jantar
měřeno nejdostupnější a nesubjektivnější metodou ručním mikroskopem z GS ,vždycky jsem musel kus palice lístku amputovat a kouknot se na to na stole ,jinak na živo to je o nervy
květ: velmi kompaktni a tvrdý, pod vyšší watáží a dobré technice pěkný palice s šutrovitou tvrdostí.
Obsypanost trichomů 7-8 /10
vůně docela silná štiplavá ,taková přísná haze s jemným skunk ocasem . intenzita na žebříčku subjektivních hodnot 7-8
Na začátek musim napsat o vůni možná pro někoho smradu protože ta je za všech phen nejpřísnější ,štiplavá ,sirová ,možná silnej citron , po promnutí palice prsty vam z toho začínaj kvácet oči
intenzita 8+
růst velmi zvláštní listy čistá sativa a velký růstový potenciál ,ale patra po cm a myslim ,že se nebude i špatně větvit , jel jsem bez záštipu a měla tendenci vytvořit si velkou hlavni palici po přepnutí se dost vytáhne ,ale i ty postraní větve mají pěkně prorostlý šišiky.
Obsypanost trichomů kategorie solidní brutalita 1-2 stupen super na skuff atd
8-9
trichomy: 30% 30% 40%
Kvet ,jeste o neco vice rozlezlej , než u ASH 2 s více otevřenejma nugetama s intenzivně oranžově zbarvenejma pestíkama.
tvrdost taky velmi kvalitní. 8/10
zdárek mrako sedim teďka dobitej po otřesu mozku a číhám na tvůj dred..hele napadlo mě co kdybys nahoru dal něco co necháš pěkně povyrůst, rozvětvit, otočíš to "hlavou dolů"do připravený sítě,horní větve propleteš spodní přivážeš k síti a blabla doupravíš to jak myslíš ale myslim že Scrog dole a Scrog nahoře už by možná naplnil tvoje představy PS:nemusíš to brát moc vážně ať to roste f.e