Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v tom pripade budes mit huleni nalozeny ve spalenym smradu - dalsi brilantni mozek, dalsi perla hozena svinim
lidi probudte se prosim
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Jiste a my se tu z tebe vsichni posereme, ja myslel ze moderatori tu jsou od toho, aby diskuzi moderovali a ne od toho aby se navazeli do diskutujicich clenu fora a vyvolavaly tu flamewary jako je tento! Tak si taky uvedom co je tu tvoje prace!
Jinak podle me neni nic spatnyho na tom naplnit sklenici plynem ve kterym neni kyslik, uvidime na jare pane chytry, velemocny a neomylny!
Edit: Taky záložka "Pokročilé techniky a EXPERIMENTY" znamená že chcu třeba něco vyzkoušet ne?
Původní příspěvek od Pepas Jiste a my se tu z tebe vsichni posereme, ja myslel ze moderatori tu jsou od toho, aby diskuzi moderovali a ne od toho aby se navazeli do diskutujicich clenu fora a vyvolavaly tu flamewary jako je tento! Tak si taky uvedom co je tu tvoje prace!
Jinak podle me neni nic spatnyho na tom naplnit sklenici plynem ve kterym neni kyslik, uvidime na jare pane chytry, velemocny a neomylny!
Edit: Taky záložka "Pokročilé techniky a EXPERIMENTY" znamená že chcu třeba něco vyzkoušet ne?
proč plynem?? když tu zavařovačku pořádně utěsníš,tak není třeba žádného plynu..
Původní příspěvek od Pepas Jiste a my se tu z tebe vsichni posereme, ja myslel ze moderatori tu jsou od toho, aby diskuzi moderovali a ne od toho aby se navazeli do diskutujicich clenu fora a vyvolavaly tu flamewary jako je tento! Tak si taky uvedom co je tu tvoje prace!
kdyz uz ochrana atmosfera tak aspon pouzivame inertni plyny jako dusik ne?
plyn do zapalovacu je nahovno, palka po tom bude pekne kekelozni, v zivote bych takovou picovinu nedelal fakt.
bylo tady dost napsano o takovech tech vakuovéch krabickach jak z nich vysajes vzduch ...
a tak
plyn ne
píss
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
hele Pepasku, zklidni hormon, nikdo tu zadny flame nevyvolava, to se jen konstruktivni kritika dotkla tveho velecteneho ega
az se s tim smiris a pochopis, ze to co jsi napsal je hovadina zrala zakladni skoly, tak se muzem bavit normalne
moderatori tu jsou kvuli moderovani, ktere s sebou mimo jine nese odpovednost za udrzovani aspon nejake urovne informaci na zdejsim foru..a jako pestitel s mozkem na svem miste a par lety zkusenosti budu komentovat kazdou zhovadilost, kterou se mi komentovat chce...
jo mel bys ty veci nejdriv zkouset a pak o nich psat obracene je to na nic
pokud mas jeste neco k tematu, tak prosim, jinak se prosim zdrz podobnych vylevu jako v prispevku c.50, diky
abych nebyl uplne OT - jak pise Lupus, kdyz plyn, tak inertni a jinak je tu toho spousta ke hledani
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
No, propan-butan urkytě ne e, ani žádný jiný organický plyn
Spíš bych doporučil CO2 a k tomu nějaký absorbent na vlhkost.
Já už zakopávám běžně. Mám skvělé příbuzné, takže sem tam, když jsem nebyl doma mi zmizlo 5, 10g... Nejlepší je to do skleníku - půda nepromrzá, malá plocha na hledání...
čus, zajímalo by mě, kdo tu kouřil nejstarší matroš? Jde mi o to jak dlouho to má cenu skladovat a co je už pí*ovina?! Má někdo představu o "nějaký křivce - úbytek účinný látky / čas? Jakákoli informace se hodí, pic
Představu nemám, ale docela často a stále kouřím úrody ze sezóny 2005. Pět let staré hulení už ztratí dost ze svýho aroma, ale jinak to stále mastí, ať se jedná o Belladonnu, Durban Poison nebo noname...
to: Dan.Bass A to máš zakopaný jo? Nebo mrazák? Já mám u známýho v mrazáku! V pytlích, každej vzorek vzlášť a ty pytle v plechový krabici, která je oblepená lepenkou ... mám tam skvostnou indoorovou Blueberry + další věci, nerad bych to nějak provařil! pic
Mám v mrazáku rok starou White Widow a zdá se mi, že je oproti čerstvé jemnější, i když trochu slabší...
IMHO, pokud jsou dobré skladovací podmínky, tak rok nic neznamená.
Původní příspěvek od 46, XY No, propan-butan urkytě ne e, ani žádný jiný organický plyn
Spíš bych doporučil CO2 a k tomu nějaký absorbent na vlhkost.
Já už zakopávám běžně. Mám skvělé příbuzné, takže sem tam, když jsem nebyl doma mi zmizlo 5, 10g... Nejlepší je to do skleníku - půda nepromrzá, malá plocha na hledání...
zdar
To CO2 ma napadlo pri citani toho o butane, mohlo by to byt celkom ok, a nijak extra narocne. Ako obsorbent na vlhkost silicagel, avsak nemylsim ze je dobre uskladnovat na padrt vysusene kvety , nejaku svoju vlhkost by to mat malo (nie mokre, aby ste sa nanvazali ). Ten silicagel dokaze zazraky, ak je dobre vysuseny (osobna skusenost s nie kvetmi).
mimochodom, ako tak pozeram na to co som dnes sekol, tak sa to asi nestihne ani poriadne vykurirovat kurnik sopa, som ja ale v poslednom case flakac (hlvane na jar)
Silicagel je fajn na rychlosušení, ale IMHO hodně vysušuje. Pokud kouření dobře vysušíš (nepřesušíš), tak nebude natahovat vlhkost a silicagel není potřeba použít (max. trochu - z bot, vršku od vitamínů).
Dělám to tak, že usušený kouření dám do sáčku, vysaju vzduch a dám do nádoby, kterou napustím CO2 (sifonový bombičky) nebo N2O (šlehačkový bombičky), těsně uzavřu.
Původní příspěvek od golgotha to: Dan.Bass A to máš zakopaný jo? Nebo mrazák? Já mám u známýho v mrazáku! V pytlích, každej vzorek vzlášť a ty pytle v plechový krabici, která je oblepená lepenkou ... mám tam skvostnou indoorovou Blueberry + další věci, nerad bych to nějak provařil! pic
Kombinovaně, tzn. nejdřív je vše zakopáno ve čtyřlitrovkách v zemi a z nich postupně odebírám do menších skleniček do mrazáku. Mraznička je samozřejmě lepší, ale zase hrozí, že když dlouho nejde elektrika nebo zkrátka když takovou skleničku vyndáš na delší dobu i s obsahem ven, tak ti vlivem srážení vlhkosti můžeš začít uvnitř plesnivět - vlastní zkušenost s malým zbytečkem na dně skleničky, kterou jsem vyjmul z mrazáku pro další naplnění, ale pár dní v ní zapomněl listíčko na dně a hned tam byly chuchvalečky...
TUto techniku zakopávání jsem aplikoval před 10 lety kdy jsem ještě bydlel u rodičů a nemohl jsem mít doma trávu natož tolik množství. tehdy to u nás dělal skoro každý. trava by měla být dobře uusušená ve sklenicích utěsněná voskem. Přijde mi že když jsem zakpal jakoby nicmoc ganju tak na jaře po vykopání byla o něco lepší ne že sylnější ale spíš byla rozležená chuť. Pamatuji si že jsme přidávali i pomerančové kurky a to pak voněla tráva po pomerančích tak jsem dělal z nic moc hulení něco trošku zajímavějšího. Ale největší význam to mělo v uskladnění a ukrytí hulení na jaro. Ale pamatuji si že jsem kdysi dávno když jsem to ještě dělával kopal i v zimě na zahrádce a nakonec jsem ty sklinky ve zmrzlé půdě roskopal.
Takhle jsme zakopávali všechno houby i opium. Opium stářím zraje a u ganji se rozloží chuť. Houby mužou být zality medem.
Myslím si že zakopávání poslouží jako dobrá úschovna.
Pozor nezakopávat ke stromu.
Stalo se mi že když jsem asi po třech letech chtěl vykopat sklinku hulení zakopanou u stromu. tak už tam nebyla. Myslím že ji kořeny někam posunuly nebo rozdrtily.