Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak víte co chystáme mi z kámošema jdeme ze školou do školy tak se z čadíme asi v 6 lidech ..což znamená docela obrovského špeka ..a pak se uvidíale předpokládají se veliké výkony co Vy na to xD
noo moje naj miesto na hulenie je jedna jaskyna..ma cca130 m...a na konci tej jaskyne sa dym vobec nehybe...len stoji v priestore...ale nieje to nic pre slabsie povahy...
ale to do tej jaskyne asi nechodíš sám však
mne sa celkom páčilo keď som húlil v partizánskom domčeku ktorý bol asi pol metra pod zemou a vyzeral , že sa ide na nás zrútiť ...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Dálniční most
To je podle mě nejkurióznější místo kde jsem hulil.
Krásný výhled na město hlavně v noci také místo nečekaných příhod
Jednou se tak nudím tak ,že si půjdu dát na dalničák brčko.
Si tak hulím, hulím a odhazuju filtr a jak je mím zvykem po zahulení si dát dobrou startečku.Vytahuju cigo a něco jak kdyby vedle mě přizastavovalo.
Se tak otočím a fízly ...... tak cigáro jsem si dal za dýl.
Mě naložili totiž, že je někdo zavolal, že chce někdo skočit.
Jsem jim vysvětloval že jsem tam šel jen na cigo.
No tak mě svezli do města, kde mě vyložili (bohudík že mě nevezli na stanici, že jsem fakt chtěl skákat)
No ale celkem se mi to ten den hodilo bývalá totiž končila dřív ve škole a já měl čas 30min než jí pojede autobus.
Jsem jí řekl, když mi to volala že to asi nestihnu ale tak jsem ji nakonec překvapil.Všechno řekl ale stejně podle mě mi to nevěřila... že mi fizli udělali taxíka
ja som raz kúril pri čistení studne presne na dne po kolená v bahne/vode paráda... predstavte si studňu zvnútra, ako je obložená kameňmi a hore vidíte prstenec oblohy...
a raz sa mi s kamarátom podarilo huliť za policajným autom bol večer, už celkom tma a šli sme sa skryť za bielu fábiu, dohulili sme a pozeráme, že v aute sedia dvaja cajti a tá fábia je pojazdný radar. klasifikoval som nás, ako adeptov na darwinovú cenu
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!
Největší sranda byla zatím na půjčeným šlapadle asi s 5 lidma uprostřed Vranovské přehrady. Akorát nebyla moc prdel sledovat kamoša, kterej se zfoukal a pak skočil do vody. Tam se začal strašně smát tomu, že se topí a nemoh se kvůli tomu vůbec nadechnout, jak se smál :-) Nakonec to ale rozchodil. Hlavně bylo příjemný, že vás nikdo neotravuje a nečumí po vás, když hulíte.
letos sem si doplaval na ostrůvek tak půl metru na půl metru někde na jadranu. Bylo to super, ale pak přišel příliv a já dohuloval špeka po pas ve vodě.
Původní příspěvek od omnihash letos sem si doplaval na ostrůvek tak půl metru na půl metru někde na jadranu. Bylo to super, ale pak přišel příliv a já dohuloval špeka po pas ve vodě.