Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, skříň pokud dobře těsní tak je dobrá, klidně bys na takový prostor využil 4kylo v cooltube a pohoda, jinak ventilace jestli je to už raz odskušané a teploty se drží v rozmezí tak máš o problém mín a hnojiva je sice hezké
citace:
no by snad bylo vše ohledně hnojek a ještě tu mám PK 13-14 tak skoro plný ale cca tak třičtrvrtě lahve 1L možná ještě budu muset dokoupit
a plagron alga bloom půl lahvičky ti asi nevyjde na 12kytek ani na4 ale je to tvůj boj a z mých zkušeností tvrdím že měřit pH je základ . měj se
Hi , no tak škřín by měla být bez problému nemělo by nic utikat ale ještě nevim nemám ji ještě doma až bude doma hodim foto atd ... a na ten plagron vim že toho bude asi málo tagže koupim ještě grow a bloom 250ml díky za rady jo a na 400W chci další kolo rozjet tagže tedka v klidu 250W kolik si myslíte že by se tam dalo hodit kiti ??
Myslím že to moc je, já bych zvolil pěstící techniku scrog a 4 až 6 kytek dle genetiky. Samo že pokud chceš jet sog - krátkou vegetační dobu a malé květináče, tak víc...průser je v tom, že 250 ti rozumně osvítí tak 60x60 a navíc ti neprosvítí na spodky. Naplánuj si jak to budeš kultivovat a dej si na tom záležet, uvědom si, že tohle ti ve výsledku ovlivní výnos mnohem víc než nějaké spešl hnojky, zvlhčovačky, odrazové fólie a podobné kravinky. Jinak tráva během růstu moc nesmrdí, na pacháč máš čas. GL a ať to roste
No tak díkY za názor uvidíme ještě nemám nic koupenýho ale v co nejbliší době se bude kupovat a montovat :-) chtěl jsem se tě zeptat asi nemáš žádný zkušenosti o výnosu potřebuju nějakou dobrou genetiku co má dobrou chut a i dobrej výnos potřebuju tam narvat co nejvíc kiti .. tak právě nevím jak bych to udělal aby byl dobrej výnos a i dobrá chut doufám že si mě nějak pochopil . čus Patreees :-)
zdravím All tak jsem tu a nějak tedka řeším box : kde seženu no nemám na něj love ale tak snad něco vyhrabu a složim, ale mám tu problém s fólii ...
nechce se mi kupovat a vyhazovat za to zbytečné love které asi mít nebudu tak jsem našel folii co sme měli na střechu je stříbrno bílá z jedný strany odráží světlo a zdruhý je bíla nevím jestli to třeba nějak nemuže vadit díky za rady .. přidám foto ..
chtěl jsem ještě přidat ---> mám doma 100W PHILIPS master SDW-T a scháním to všude jak to zapojit a nevím jak chtěl bych to přidat k nový 250W tak chci rozchodit ještě tuhle 100W neví někdo jak nebo kde tu objímku sehnat, ale vypadá to jak u zářivky podobný vývody dva to má.. tak nevim pls někdo nějaký rady jak by se to dalo udělat ??? díííky za rady chtěl bych jí tam pak hodit ze začátku a nebo na růst nebo květ nevím na co se dá použít .... díky všem kdo mi poradí nebo mám ještě funkční 150W ta by se taky dala využít myslím že bude na květ svítí do žluta .. foto tý 100W vybojky jak zapojit ???? myslím te že je to dobrý přidávat nebo nechávat normál 250W box už mám myslím že bude luxusní
o těch tapetách a foliích toho sám moc nevím, jen musím říct že po vytapetování boxu bílou samolepící tapetou se mi z dir v kalfasu rozehnalo hrozně světlo ven, celý pokoj oproti předtím mi teď svítí.