Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Termovize odhalila velkopěstírnu konopí, podívejte se
Opuštěná chebská pekárna působila jako mrtvý objekt. Stačil ale krátce po půlnoci jediný pohled termovizí a kriminalisté se nestačili divit. Potemnělé baráky se na displeji až zázračně rozsvítily. "No, spíše rozžhavily," upřesňuje Karel Vaniš z elektrárenské společnosti ČEZ.
No ja bych rekl ze kazdy ma pravo pestovat kde chce.. Kdyz uz tady treba plati dane.. Ja bych si taky u nich s radosti pestoval..tak to beru jako soucasnou sluzbu za kterou si nekdy v thajsku nebo vietnamu vyberu protisluzbu.. Jinac chlapci jsou tak casto chytani jenom proto ze to jedou tak ve velkem a komercni grow.. UUuu to bude krasa az kazdy bude mit svoji 250W doma a bude mit na vlastni spotrebu.. Jenom si budeme menit modylky jako pogy a no stress..BABYLON WILL FALL..
Stop bitching around and do something useless..:-D
KLADNO - Středočeští kriminalisté zadrželi dnes ráno v Doksech na Kladensku vietnamského pěstitele konopí přímo v domku, kde rostliny ošetřoval.
"Občana vietnamské národnosti, který si v pronajatém rodinném domě zřídil hydroponní pěstírnu konopí, zadrželi středočeští kriminalisté kolem páté hodiny ranní," upřesnila mluvčí středočeské policie Soňa Budská. Na zásahu spolupracovali společně s kolegy ze zásahové jednotky středočeské policie. "Podezřelý muž se od prosince minulého roku do dnešního dne staral o pěstění a růst konopí v obci Doksy na Kladensku," dodala mluvčí.
Podle stop na rostlinách je zřejmé, že v této pěstírně již byla provedena částečná sklizeň. Policisté ve dvou místnostech, patřičně upravených pro pěstění drogy, nalezli celkem 310 rostlin konopí o vzrůstu zhruba 60 centimetrů. "Při prohledání domku zjistili, že v dalších místnostech rodinného domu už bylo připraveno další zařízení pro ještě masivnější pěstování této rostliny," podotkla policejní mluvčí.
Zadržený muž byl kriminalisty obviněn z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů, za což mu hrozí až pětileté vězení. "Zítra pravděpodobně rozhodne Okresní soud Kladno o uvalení vazby na obviněného," dodala Budská.
Zisk, který by obviněný dalším prodejem drogy získal, odhadují kriminalisté v řádech stovek tísíc korun. "K obviněním patrně přibude i škoda, která vznikla energetickým závodům černým odběrem elektrického proudu," doplnila mluvčí.
Tak mám taky pěkný článeček, nebo spíš dva z dnešní MF Dnes. Chtěl bych vidět ty 40% modely. očekávám plodnou diskusi po přečtení . jinak originál v novinách i pěkné foto
kde jsi přišel na to, že v protidrogovém pracujou policistky?
Co to meleš? Už to asi nehul
Proč by tam nemohly pracovat pani? ..a kde jsi na to přišel
U nás třeba zrovna u pěstírny vietnamců si pamatuju fotku v novinách, jak tam stála taková namakaná mamina v uniformě a spolušéfovala tomu zásahu
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od MaaaYaaa Co to meleš? Už to asi nehul
Proč by tam nemohly pracovat pani? ..a kde jsi na to přišel
No, myslím že KaB se jen špatně vyjádřil...totiž podle cabadajovy češtiny na protidrogovém pracují POUZE ženský...
A neptej se jak jsem na to přišel...
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Původní příspěvek od Hyde
No, myslím že KaB se jen špatně vyjádřil...totiž podle cabadajovy češtiny na protidrogovém pracují POUZE ženský...
A neptej se jak jsem na to přišel...
H.
Taky už mam nějakej ten rok a nějakou tu zkoušku z češtiny za sebou..já sem tim chtěl nazančit co to sem cpe, že je absolutně OT, ať si jde s češtinou machrovat do příslušnýho topiku Nebo je to vietnamec, co se naučil perfektně česky a chce rejpat
PS. Myslíte že zde na groweru nejsou vjetvancí nebo tu nečerpaj info?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Tak jestli pěstujou 40% modely tak se už nedivim že maj tak šikmý malí vočí a sou s toho celý žlutý a zakrslí. Ale pochybuju o tom že nekdo z nich zavítá sem k nám na G bo ty umí akorát to jejich "dvjeťepaďesat" a "sleva sleva dvjeťe". A když jde do tuhýho tak umí i to jejich "ja nemluvit česky"
sou lidi, ktery jedou ve velkym, sou lidi, ktery jedou ve velkem dokonce "komercne" a pak mam vietnamce. Vidim, to u nas za rohem porad - dve vecerky vedle sebe, nehtovy studio, kosmetickej salon a non-stop herna - v podstate porad prazdno u vsech - vo patnact metru dal u my oblibeny hospudky, takle jednou vyskakaly tri dodavky zakuklencu, prolitli to tam a vecer koukam na zpravy, ze dopaden gang prodejcu heroinu vietnamske narodnosti...
kdo si mysli, ze vydelky i z jejich pestovani jdou nekam chudejm pribuznejm k hranicum s Kambodzou, tak je znacne naivni
cistej organizovanej zlocin se VSIM, co k tomu patri
a to, ze se snizuje cena, je asi tak stejny stesticko, jako kdyz ti za barakem postavi Wal-Mart
he xenofob promluvil
ps - ted jsem koukal na vysledky ankety a normalne koukam
Obchod s marihuanou v Česku ovládli Vietnamci a zahájili export
Marihuana pěstovaná pod střechou. To je podle policistů z Národní protidrogové centrály (NPC) na české drogové scéně hlavní trend loňského roku. Tzv. indoor pěstování konopí přitom v poslední době zcela ovládli Vietnamci, ze 79 loni odhalených zastřešených velkopěstíren jich provozovali rovných 70.
Praha - Nejsme drogoví mafiáni, tvrdí Vietnamci v Česku a bijí na poplach. Jejich zástupci se chtějí bránit faktu, že sotva se zbavili nelichotivé nálepky tržnicových stánkařů, hrozí jim od české veřejnosti nálepka daleko horší.