Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám teď problém s financema, ale kámoš by mi měl dát nějaké slepičáky. Kristalon start bych doma sice našel, ale nevím jestli se mi ho k tomu chce vůbec přidávat abych to nespálil.
čau vypadá to fajn základem je kvalitní genetyka až na toho bílího nosorožce to vypadá fajn co nejakej update ?? držím palce at se ti čorkkaři vyhnou obloukem K+ letí....
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Přidávám fotoz z minulého týdne. Kámoš je přesadil do sudů, bohužel neřešil žádný substrát a hodil to jen do hlíny, což mě trochu zklamalo, ale na druhou stranu aspoň uvidíme rozdíl, mezi těmahle kouskama a těma, kterým se dostalo o něco lepsího zacházení. Takže to berte jako malý vědecký pokus :P
Včera jsem se konečně odhodlal natrhat nějaké kopřivy (naplnil sem tím pytel od rašeliny - 50l), sebral jsem k tomu pár kil kuřinců a všechno to zalil asi 60l dešťovky.
A nějaká aktualizace, jak že se to kytičky vůbc mají, bohužel sem zjistil, že sem je doteď přelíval a proto mi stagnovaly, takže už jsou druhý den na suchu a koněčně poskočily, hnojka už se na ně chystá, tak uvidíme co holky ukážou. Jen mě sere to počasí, právě spadlo celkem dost kroupů, tak to běžím zkontrolovat.
Tak konečně nové fotky. Kytí se konečně začaly vytahovat a nakvétající přestaly kvést stále pokračuju v postřiku z mixu kuřinců a kopřiv, stejný mix používám jako zálivku.