Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj Scoty! musim s tebou souhlasit a rict, ze rust tvych kyti je opravdu supr, krasne se zacinaji vetvit, maly rozdil mezi patry, zadny vytahlouni, tohle se mi jeste nepovedlo... jak si rikal, ze postrikujes koprivama, muzes napsat v jakym pomeru s vodou? ja koprivama zalivam a to zhruba v poměru 1:10, u postřiku to bude chtít asi ale míň, že? jinak na postřik mám Phytamin, ale zase kopřivy sou levnější a dá se toho udělat kolik chceš a pokud to má takový efekt jak vidím u tebe... každopádně krása!
v tom postriku je spis teda ten bioalgeen, koprivy sem tam pridal jen tak od oka, koncentraci sem dal spis vyssi nez 1:10 (jinak tim taky spis zalejvam) rek bych ze tema koprivama se neda nic zkazit - je to prirodni a zvlast takle na zacatku rustu to ani nevadi kdyz se udela trochu povlak (na palicich uz by to nebylo vono)
ale myslim ze za tenhle rust letos vdecim spis dobry hline - to opravdu neni dobry podcenit- dobra hlina dela zazraky (mam tam RoyalityMix od Palgronu a Univerzalni substrat pro zeleninu - ten maj v kazdym kvetinarstvi)
dik za ohlasy, drzte palce at jedou takle az do podzima
dalsi tyden, celej minulej tyden bylo hnusne a padla teplota o deset stupnu, ted uz je lip, holky se slunej, oznacil sem kytky cislama aby bylo mozny sledovat vyvoj kazdy zvlast, bude lepsi prehled
mexicka saga pokracuje : REZIE - James ,,Scotty,, Cameron
HRAJI - (soubor hercu) Krizenci z Mexika/Himalaji/Jizni Afriky
PRIBEH - u jako kazde telenovely muzeme ocekavat stale stejny scenar - rust a rust,
ZVRATY? - zjisti se ze jedna z sesti herecek je muz? dockame se rozdilu zpusobenych jinou genetickou vybavou?
dalsi dil mexicke sagy , zvraty zadne rust stale dobry (ne tak bujny jako minuly tyden, coz bylo zpousobeno studenou frontou a ochlazenim, ale aspon se trochu zalily)
Caues kytizz vypadaj moc hezky a hlavne z nich cisi chut do zivota. Jsem zvedavej na vysledek. Ale zda se mi ze si mohl dat do kvetinacu vice hliny, nebo si ji nedaval schvalne tolik at sou kytii kryty, kdyz byly jeste maly? Chtel sem se zaptat tu treti zleva si nezastipaval schvalne? nebo blbe vidim?:-) Kazdopadne K+ a uz aby to kvetlo.
Čus Ulyssess hasbery je moje oblibená, už aby to vykvetlo stěma ostatníma to mohlo dopadnout velikostně stejně kdybych je přesadil do velkých kyblu tu velkou hasberry přesadim do3krat většiho kyblu a nechám ji ftom až do sklizně stěma ostatníma speed qeeen ty pujdou ven na policko -jo koukal jsem na tvyý fotky hasberry pěkně ti zdravě valej už aby byla sklizen planuju na 1vní tyden v řijnu doufám že nám to vyjde at se ti daři budu sledovat tvuj thread tak čus a někdy pisni ozvu se ve threadu čus
to julisiiz - ta hlina nebyl zamer, vyslo mi to tak kdyz sem koupil pytel toho royality mixu, na dva by to bylo moc, ted to dosypavam obycejnou hlinou abych vyuzil celej objem kybliku, diky za ohlasy, dalsi dil zas o vikendu, zdravim Scotty
PS ta treti zleva, to je retard - kdyz se kouknes na predchozi fotky je videt jak ma krabaty listy, je to zrejme zpusobeny nejakou geneticko mutaci, je v poradku roste min a s tema divnejma listama, nechavam ho osudu a uvidime jestli nebude mit i mutantni palice (pokud to bude holka)
Buenos días, amigos floricultores. Estar detrás : Saga mejicano.
Dnešní díl je akční, až nervydrásající. Brutální bouře!! Hromy, blesky, kroupy, smršť a nárazový vítr. Fotka je tak 10 min po bouři. Holky dostaly celkem naprdel, ale sou snad bez poskozeni. Byla to tvrda zkouska a prosly na vybornou.
PS kyble sem dosypal, trchu pohnojil. Rostou stale fajne.
edit: tohle je fotka z vecera, docela se vzpamatovaly a nejevej zadny znamky poskozeni (akorat maji na listech maly tecky z tech krup, novy patra sou neposkozeny, aspon bude poznat kdy bourka byla)
ted jednu zabavnou vsuvku, nasel sem fotky z minulyho roku (1.červenec) a porovnal s tema letosnima, docela sem se nasmal kdyz sem to videl, nojo chybami se clovek uci
s malym zpozdenim, ale prece, progres je celkem videt, ted budu dost mimo a dily mexicke telenovely asi nebudou chodit tak pravidelne.....ale nebojte slibuju happy end