Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no takze vetry boli silne a follia im odolala,,ale nezniesla tie silne dazde a spravilo sa tam jazierko asi s 10 l vody,,,ked som to videl,skoro som na hubu padol ,,,a na jednom mieste bola diera asi na päsť,,ale neva,,,je tam teplucko aj tak )),,,ale kupim tam daco hrubsie a este trosku vylepsime vrch konstrukcie,,bude to chciet daky jemnejsi vyplet,,aby sa tam tolko vody neazadrziavalo,,,
noo takze,,,foliu menit nebudem,,,vydrzala dalsi,,este silnejsi daazd aj dost silny vietor,,sice je tam jedna asi 5 cm diera,,ale to neva,,aj tak som cely ten foliak este dodatocne dodierkoval dierkami s priemerom 1 cm,,a je tam mrteee teplucko ,,,len sa bojim,,aby to nebolo az moc teplo,,, nooo a dneska uz planujem dat naklicit Slecinky MAZZARA a to GWS,,,,,
nazdar ja som vcera zasadil predpestovavam doma a potom supnem do prirody prihodil som aj foto mojho miesta okolo rastliniek som si napichal palicky a cez ne pretiahol mikrotenove vrecko a chcel by som sa zeptat ci
tam mam do toho vrecka spravit aj diery na vetranie diki pestu zdar
tak nadisiel den D ,,,vsetky zrna putovali do flasiek a do parnicku,,,zlozenie zeme : zemina na muskaty + pperlit a este trochu kompostu zo zahrady,,,velice jednoduche ,,,,no a tu su fotky
1.foto. takto vyzerali semienka po 48 Hodinaaach,,,no pekne im to islo ,,,
2.foto. trochu sme zrovnali zeminu v parniku aby nam flasky nepopadali
3.foto.tak tu to secko maaame,,,nalavo je 9-krat mazar ,,vedla neho 5 GWS a napravo sa vyhrievaju dake out no namey,co su tu uz ale druhy tyzden
a este som zabudol na taky detail ,,,semena bolo zaliate vodou zo studne s PH 6,05 ,,,co je dost dooobreee ,,,aaa male rastliny tou istou vodou s pridanym root stimulatorom,,PH 6,15 ,,tiez sa da )
stala sa strasna nehoooodaaaaaa,,,tych 5 semen krystalici som mal v penazenke a bol som na bicykli a som sa vysypal a rovno na ne ((,,,takze sa moja genetika zmensila ((,,