Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Dnes mě málem zabili v autě..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 286 

Příspěvek č. 33

to Dalajlama
Abys vedel, rad ctu tvoje prispevky tyto tady se mi moc libi.
Pises uplne v1. prispevku : "v první fázi dalo ukončit logickým závěrem, že toto já a tělo nejsou totožné." Je to tak ale v pozemskem zivote jsou silne svazane, takze to tak pusobi.
Dale citujes tu Cindy: "IRONIÍ BUDDHISMU JE, ŽE JEDINÁ CESTA, JAK DOSÁHNOUT OPRAVDOVÉHO ŠTĚSTÍ JE TA, ŽE BUDEME TO SVÉ ŠTĚSTÍ ROZDÁVAT DRUHÝM . . ."
Je to za zadnou ironii [v tom smyslu jak ji chapu ja]nepovazuju. To spis naopak za pozitivum. Rekl bych ze se tady Cindy pekne projevila jako produkt indoevropsko-zidovske kultury individualismu.

Walhallo dobre skutky se nam vraceji ne jako neco za neco ale jako nas pocit. Nebo mozna mysl toho kdo dela dobre skutky klidnejsi a diky tomu si sma nenadela tolik problemu.... To co se ti stalo, by se ti zrejme stalo i kdybys nedelal dobre skutky ale ty bys to tak nevidel nebo by ses neotocil na to misto, abys ty klice uvidel, protoze by tvoje mysl nebyla v pohode. Neverim tomu, ze je to neco za neco. To nemuze byt zadny handl. Al-Ban to rika docela dobre.

Moje poznamka: Nejen "Kazdy sveho stesti strujcem" ale i "Kazdy sveho nestesti strujcem".

To all: Mejte se fajn.

nemo

Old Post 03-09-2002 v 15:33 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Pohodička přátelé, pokračujem.. Příspěvek č. 34

2Porshak:
jinak: chápu tvoju myšlenku, jen se vztahuje spíše právě k temu náboženství, respektive obecněji říkejme „k víře“, ale štěstí, myslím, je něco trochu jiného!! ŠTĚSTÍ JE DLE MĚ OBJEKTIVNÍ REALITA, KTEROU JE TŘEBA NADÁLE ZKOUMAT – nejde o víru v něj, o to jde v mnoha jiných msěrech, ale to probereme později, teď to uvěď, aneb: dej si práci, napiš to! Rozveď to!! Piš piš piš!!!!!!!!

2Borifield:
okouzlil si mne: Tvůj příspěvek je krátký, je to reakce.. a přesto na mě dýchl takovou dávku pozitivní radosti… SMÍŘENÍ SE S DANÝM STAVEM A RADOST Z NĚJ, NA ZÁKLADĚ P_Ř_I_J_M_U_T_Í JEJ TAKOVÉHO, JAKÝ JE.. krása K+

2hlosan:
kdysi jsem napsal esej, v níž jsem rozpitvával negativismy a pozitivismy, jejímž závěrem byla teze, že KAŽDÝ NEGATIVISMUS SE STÁVÁ POZITIVISMEM, NEB I ZE ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI SI MŮŽEME VZÍT PŘÍKLAD A TÍM SE NÁM STANE POZITIVNÍ.. (celé jsem to nakonec zase vyvrátil, ale to by bylo na dlouho..

2nemo:
děkuju za chválu, těší mne o to víc, že je od Tebe, neb mě se zase líbí Tvé příspěvky a i ono „konkurenční“ téma díky díky díky, ale: píšu v prvním příspěvku cosi, u čehož POZOR však uvádím, že je to myšlenka, již pozměněná, tedy nedopsaná celá, neb jsem měl obavu, bude-li vůbec někoho zajímat… tak tedy pokračujme:
- - - - - Existuje-li „já“, které se na pohled projevuje jakožto existující samo o sobě, musí být buď identické, nebo odlišné; neníliž zdáním bytí jediné reality, ani identické, ani nezávislé, vedouc k závěru, že toto „já“ nemůže existovat. Dospěli jsme k názoru, že toto já neexistuje, současně ale, ano nemo, nemůžeme dogmaticky popírat neexistenci takového já. Utváření představy názvu „já“ závisí na pouhém označení, nebo pouhém pojmenování. Toto označení „já“ se liší od čtverých kategoriií: samo-existence, ne-existence, i samo existence, i samo ne-existence, a ani samo-existence ani ne-existence – všechny dharmy totiž, nejsou ani samo-existující, ani ne-existující, ani jak samo-existující, tak ne-existující a ani odlišné od obou! (ještě stíháte??) Jinými slovy: když člověk nabyje jistotu o významuobsaženém v tomto „já“ jakožto pouhém označení odděleném od logiky čtverých kategoriií, pak pochopí pravý význam ne-existence „já“.
Podobně vezmeme-li si za příklad oči, uši atd., tvar, zvuk, vůni, chuť.., můžeme použít tuto „logiku čtverých kategoriií“, abychom prokázali relativitu a onu „ne-existenci“ všech prvků a objektů. Podobně se též dá metoda aplikovat v uvažování i o věcech, jakými jsou například ono štěstí…


[Edited by dalajlama on 07-09-2002 at 10:03 PM]

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 04-09-2002 v 02:54 AM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Registrován: Jul 2002
Příspěvků: 246  

Příspěvek č. 35

Tedy podám zde svou úvahu o specifikaci štěstí.

Štěstí ( tedy pokud máme na mysli štěstí ve smyslu -náhodně kladný-nikoli pocit veselého člověka ) je pomyslný dojem přínosu okamžiku, události či skutečnosti, poskytující svému "uživateli" časově neurčitý pocit, nebo sled události(í), vztahující se pozitivně k této osobě.

Avšak toto štěstí v podstatě není, to jen každý, kdo takový pocit prožívá může ho nazvat tímto způsobem.
Jak jsem výše uváděl, je to skutečně subjektivní pocit, řada lidí tento okamžik nazývá příděl Boha.
Na světě se děje takové množství událostí nestejného časového průběhu, že se musí zákonitě někdy prolnout a výsledný efekt je pro každého jiný.
Vše se odvíjí od něčí činnosti, pokud promyslíme některé děje, z kterých se takový okamžik vyvine, je to přirozeně skutkový stav věci, nikoli nepřirozené, nezmanipulovavé, volně se udávající.

Konám dobro z mého vnitřního, zřejmě morálního založení, i toto dobro se pro někoho stává neštěstím, ať už je to cokoli.
Myslím, koná-li někdo dobro pro sebe či jinou osobu, ovlivňuje to měrou pouze skutkovou či přítomnostním stavem. Budu-li konat hodně dobra, zcela jistě uspokojím své potřeby a přiblížím se blíže k pocitu záměrného uspokojení. Připlete-li se mi do daného časového období negativní charakter události, je to prostý děj.

Příště bych i rád nastínil vysvětlení bytostního JÁ, ale už musim valit.






Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 04-09-2002 v 19:00 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 65 

To dalajlama Příspěvek č. 36

„Logika čtverých kategorií“, uvažování o já (Já), atp. jest MARNOST. Jde o POZNÁNÍ !!!

Mimochodem, už se ti někdy zdál velice živý sen, z kterého jsi se nemohl PROBUDIT… Zkus vyřešit tento koan.

Km_here

Old Post 04-09-2002 v 21:49 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Příspěvek č. 37

2PORSCHAK:
taxem si označoval, co k citaci.. mnoo.. asi všecko K+4Y protože si myslím, žes to fakt vystih!!

2Kmenet:
zkus vyřešit.. zkus vyřešit.. rád bych, ale musím přiznat, že na to (rád bych na jen zatím) nemám..

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 07-09-2002 v 21:12 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Upozornění Příspěvek č. 38

PS: Dneska jsem se vrátil z návštěvy rodičů po asi čtvrt roce a po pár stech kilometrech řízení mě ňák bolej vočička.. tak krátce, ale přec:
přemýšlel jsem cestou o tomhle threadu a o tem štěstí.. mnooo.. tenhle thread nemusí být jako některé takovým tím nekonečným tématem - dá se o štěstí dozajista moc moc polemizovat, ale na druhou stranu je fajn, že jsem zjistil pár názorů a často dosti hlubokejch (díky všem) a udělal jsem si závěr, že jde asi fakt jen o to, že v životě přicházej takový či makový věci a je jasný, že nějaký z nich jsou "dobrý" a jde potom jen o to, jak je kdo nazve - někdo třeba štěstím..

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 07-09-2002 v 21:14 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Registrován: Jul 2002
Příspěvků: 246  

Příspěvek č. 39

2Dalajlama
Dík kámo. Ty si netroufáš na vyřešení výše vedeného koanu? Však jsi uvedl čtvero kategorií jako první a rozebral je dosti složitým způsobem, mě příliš nesrozumitelným. Ba ne, rozebírat dál je už nemusíš.
Ale mohl bys mi poradit, jak do příspěvku vložit smajla, trochu jsem se s tím trápil, neúspěšně.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 11-09-2002 v 17:25 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

to víš že ti poradím... Příspěvek č. 40

chtěl jsem ti říct, mrkni na moje stránky a tam ti to někam dám a stáhneš si to, ale je tu takový malý velký problém, takže raděj ti to pošlu na email.. bude to wordovskej dokument s vyobrazením smajlíku, s jejich jménama i s jejich zkratkama, který musíš napsat - aneb: teď chcu smajlíka, co se usmívá, tak napíšu dvojtečku a takovoudle ) závorku [bez mezer] a je tu a když toho co se moc moc kření, tak je to dvojtečka a velký D a nebo dvojtečka a slovíčko wink a zase dvojtečka (furt bez mezer) a je to - ten samej postup můžeš aplikovat ve svým profilu i do toho podpisu co se ti vždy zobrazuje... stačí?


2all:

nebudete mi milí groweři věřit, ale dnes v 00:30 na silnici od Barandova na Plzeň jsem se vyflákal v autě - budou měnit celej motor, celou nově i převodovku a celej předek, takže škoda asi 170.000,- tedy větší než je cena auta... no ale už kvůli temu nezaložím thread, protože to byl tak otřesnej zážitek, že by se to ani nedalo číst.. prostě jenom.. až v sedm ráno jsem se vrátil od cajtů a z nemocnice domů, no a su rád, že su... a štěstí? ne! ale karma... koukám, že už mám druhý světýlko - mnoo.. asi jediná pozitivní věc dneška....

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 11-09-2002 v 18:10 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Registrován: Jul 2002
Příspěvků: 246  

Příspěvek č. 41

2Dalajlama
Vždyť jsem to zkoušel, uvidíme, co mi pošleš.
Ty jsi ale blázen, ježišmarjá, dovedu si to představit.
Jen to klidně popiš, my to zvládnem.
- to je zkouška

Old Post 11-09-2002 v 18:36 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Registrován: Jul 2002
Příspěvků: 246  

Beru zpět... Příspěvek č. 42

Tyvole, ono to fachčí, sorry, promiň, já vím, že mi to už posíláš, Ty jsi totiž strašně rychlej...
Já myslel, že mi to nefachčí, ono to tam bylo předtím jen napsaný, jsem vůl, achich ouvej..............

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 11-09-2002 v 18:41 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 152  

Příspěvek č. 43

óu. Teď sem objevit tenhle článek. Fakt seš OK? Je to síla, já už bych byl u Chocholouška v blázincu, máš pevný nervy.
Je toho tady moc tak sem to celý nečet, jen stím štěstím si dovolím protestovat. Štěstí není váš osud. Odud jste vy. To sem teď vymyslel, ale je to pravdivý.
Tož sa opatruj

Old Post 11-09-2002 v 20:23 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 579  

to dalajlama Příspěvek č. 44

To už opravdu není štěstí, to je spíš zázrak, že jsi z toho vyváznul bez zranění (teda doufám). Podle toho, jak popisuješ auto po havárce, to musela bejt řacha jak hovado . Co ty za tím volantem děláš, že tak často "skóruješ"? . A do čeho jsi vůbec naboural?

Jo a samozřejmě gratuluju k druhýmu puntíku .

[Edited by Al-Ban on 11-09-2002 at 10:16 PM]

Old Post 11-09-2002 v 20:55 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Pohodička Příspěvek č. 45

zatim jsem zadnou nehodu nezavinil - vzdy to nekdo napalil do me a ne ja do nej a tentokrat jsem chytil vodu, zablokovaly se mi kola a uz si to jelo samo... zespodu rozparanej motor, prevodovka... krasa proste tam byl velkej vobrubnik a nejaky haluze a tak.. ale su ze se nikomu nic nestalo... to vis rande.. to by bylo lito

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 11-09-2002 v 22:52 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Příspěvek č. 46

to hlosan:
heh! neco by sa z teho mozna dalo vyvozovat, mozna ze bych i mel neco z teho vyvozovat, ale nic mne nenapada.. bud je to kurevska smula, protoze auto je na totalku a nebo stesti, ze ja a ani spolucestujici nejsme na totalku... mno... ze by me ale mel buh rad, to bych asi netvrdil... mno.. viz predchozi rozhovory v tomdle threadu..

to minus22:
neberu si to osobně [nebo mam ? ?]

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 13-09-2002 v 21:16 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 168  

Upozornění NA ZÁVĚR: Příspěvek č. 47

..všichni s velikou časovou ztrátou hledají zbytečné a mnozí promarnili život hledáním prostředků k životu. Jejich život směřuje k zítřku. Nežijí, ale hodlají žít. Všechno odkládají. I kdybychom drželi krok s životem, přece nás předběhne, váháme-li však, pak mine kolem nás jako něco cizího. Posledního dne končí, ale každým dnem hyne…

peace - your dalajlama

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Naposledy upravil dalajlama 15-12-2003 v 09:37 AM

Old Post 21-09-2002 v 19:57 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6188140 seconds with 29 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív