Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau omlouvám se, ale špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem OBM na květ. Růst jsem hnojil jednou kristalonem start, který mi zbyl.... Wuxal mám v plánu dokoupit a díky za radu
1.den 15/9
Nazdárek je tu další aktualizace mého pokusu, který dovedu doufám do zdárného konce kytky rostou jako z vody.!!! Pěkně se mi větví, WW je nějvětší proto jsem jí naohýbal, aby byly všechny kytičky ve stejné výšce. Dám jim 2 dny na 15/9 kvůli šoku. Potom přepnu kalsicky na 12/12.
White Widow
2.den 12/12
Dnes jsem přepnul na květovou fázi jak jste si mohli všimnout. Jinak kytky byli dohromady 23 dní na růstové fázi 18/6 (plus 2 dny 15/9).
Ice #1 a Ice #2 mají divné hnědé a světle zelené flíčky na vrchních listech. Nevím co to může být… Nejsem si jist co to je kytky jsem měl oba Ice blíž k výbojce-nevím. Doufám, že to nejsou svilušky
Ice #2
Ice #1 list makro
Pěstírná-zatím bez květů …
Tak má tu pro Vás info za poseldní 2 dny.
2 dny uběhly a kytky houstnou pořád a pořád přepnuto na 12/12
1.den 12/12
Dnes jsem přepnul na květovou fázi jak jste si mohli všimnout. Jinak kytky byli dohromady 23 dní na růstové fázi 18/6 (plus 2 dny 15/9).
Ice #1 a Ice #2 mají divné hnědé a světle zelené flíčky na vrchních listech. Nevím co to může být… Nejsem si jist co to je kytky jsem měl oba Ice blíž k výbojce-nevím. Doufám, že to nejsou svilušky.
Hnojení:
Dnes začnu z hnojením OBM + Wuxal super. Chtěl by jsem se dostat cca na 14-15ml OBM + 4ml Wuxalu na 1l. Ještě nevím jestli mám Wuxal přidávat až do konce hnojení v květu nebo jen nějaký čas. Rád si nechám poradit... Díky za rady!!! Pěstu zdar
To Nakaši: Moc díky za K a v neposlední řadě za rady! Koukal jsem na listy jestli tam nemají vajíčka ze spodu. Nic tam nebylo vidět, ale nebyl jsem si jistý. Už jsem trochu ohýbal WW a JF, ale už to bude chtít zase upravit máš pravdu táhnou se směrem ke světlu a je tam neviužité místo=škoda. Hned zítra se to pokusím napravit. Tak tedy ještě jednou díky. Měj se Sronson
Tak nemohu si to nechat pro sebe Další novinka z mojí kouzelné skříňky. Po dnešním 1 hodinovém mazlení s kytkami to vypadá viz fota. Snažil jsem se je dostat
1. Do stejné výšky a za
2. Aby šlo světlo na co nejvíc větviček.
Tak nemohu si to nechat pro sebe Další novinka z mojí kouzelné skříňky. Po dnešním 1 hodinovém mazlení s kytkami to vypadá viz fota. Snažil jsem se je dostat 1. Do stejné výšky 2. Zpřístupnit světlo i na dolní větvičky.
Za ohýbání máš u mě jedničku Jinak to z fotek vypadá, že kytky trpí nedostatkem hořčíku. Kup si v zahradnictví hořkou sůl (1kg za cca 30kaček- to nespotřebuješ ani do konce života) a proveď postřik. Fotka bez blesku na přirozeném světle by napověděla víc
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Fact mash to pekně roztáhly! Ale podle mě je 70w dost málo!
Widěl sem pod tím wypěstowat good buddy!!Ale zkus kouppit silněysi wataž aspon 150w!
Yo a z hnoykama to taky pag nepreney at se ti nespaley!Jakou tam mas teplotu a wlhkost?§Drž se!!
To 0YAhMAn: Díky snažil jsem se Menší watáž mám z několika důvodů. Jsem začátečník a také to bylo z finančních důvodů elektřina... Z hnojkama to snad nepřeženu, ale aby jsem to nezakřiknul .
Teplota 28°C (při svitu) a 22°C (noc)
Vlhkost 50% (--!!--) a 65% (-!!-)
To Nakaši: Taktéž děkuji! Budu se snažit to zvládnout stejně dobře jako doteď.
Měj te se fajn!!! Sronson
Ano to máš sice pravdu, ale já jsem na tom byl mizerně s pěnězi a 70W tolik neprojede a mě to bude stačit. Možná do budocna bude něco silnějšího. Jsem rád, že jsem vůbec něco rozjel...
Dnes proběhnul další trénink v protahování (ohýbání) kytiček+menší prostříhání listů, aby prošlo více světla i na spodní větvičky. Skvrny na listech byli způsobeny nejspíš popálením od světla už se neudělali. Dnes jsem hnojil : 3ml OBM+2ml Wuxal - 1l H2O.
Zdravím mám tu další fotečky jsou z 20.12 což známená. Fotky jsou z 8 dne. Hnojení proběhlo tentíž den množství: 4ml OBM + 2 ml WS. Také jsem se pokusil a několik makro sníků doufám, že se Vám budou líbit a také Vám všem přeju štastné a veselé vánoce zamozřejmě i nový rok 2007 ať Vám rostou Sronson
8.den 12/12
foto. č.1 trávník
foto č.2 profil trávníku
+ Makra (Makro je pozířeno z ICE # 2) Ici mají zatím největší ¨paličky¨
tady již zmiňovaná makra.
PS-omlouvám se za přidání několika foto víckrát nějak se mi to pomotalo Děkuji PEACE.