Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat nejakyho odbornika jaky komponenty potrebuji na komplet 250 sodik,koukal jsem na janca.cz je tam moc starteru,tlumivek a kondenzatoru,vubec netusim jaka by byla vhodna pro zapojeni abych neobednal neco a pak to nefungovalo,diky za rady popr. odkaz na janca.cz co je vyhovujici dekuji!
Jinak dej na přívod jistič , stačí 6- 10A, já používám ještě 10A stykač, ten zabranuje opalování kontaktů spínacích hodin. někdo dává ještě tepelnou pojistku. Jinak tu je vše už 100* napsáno !!!
Kabel od startéru k výbojce max 1,5m a stačí ti 1,5mm , ale vysokonapěťový -CYKY. Vše co nejvíc utáhnout, doufám , že jsem na nic nezapoměl. Nebo si kup Elektronický předřadník za 1050-1200 Kč a máš to vyřešené i s pojistkou tepelnou.
J
wubec nezalezi od jakyho warobce to je....ale pokad to sces lewne tak si zajdi nebo zawolej nakymu soukromnikowy elektikarowy a domluw se snim at ti to koupi nahradni dili do VO //werejne oswetleni// we welkoskladu za mnohen nizssi cenu..ja delam elektrikara a mam komplet 400 za cca 1400,-w shopu by me to wyslo na 2000,-...wic ti neporadim....pokad sces tak ti to sezenu...sem brnak ale bewem i w praglu....
NASKYTL SE NOVY PROBLEM-PROSIM O POMOC, OBEDNAL JSEM SI KOMPONENTY KTERY V PORADKU DOSLI JENZE NA NA TLUMIVCE LAYRTON JSOU JEN DVA VYSTUPY A PRI SCHEMATECH VSECH ZAPOJENI SOU ZDE MIN 3 NELI 4 VYSTUPY.
DOTAZ C.2 JESTLI JE POTREBA KABEL S UZEMENIM.DIKY ZA RADY!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
takze staci kdyz ten zeleno zlutej kabel co vede ze zasuvky prilepit izolackou k tlumivce?
a jeste jedna otazka k pojistce hnedy kabel staci obvazat izolackou?