Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
samozrejme drátom alebo pevným špagátom normálne spravíš do vedra na zadnej strane 2 dierky aj hore aj dole prvlečeš cez tie dierky drát a omotáš okolo stromu najlepšie viazať nad vetvu aby si to zaistil proti zosúvaniu dolu, potom ešte obtoč vedro špagátom okolo kmeňa takto som to mal ja a v pohode vydržalo aj tie največšie vetry,búrky... ozaj najlepšie je keď máš pod tým vedrom konár ktorý ti ho vlastne čiastočne tiež drží a tie špagáty ti to istia aby sa nehýbalo do strán, a prosím keď budeš rezať vetve tak si na ten strom 3 x vylez ráno, na obed a večer až vieš kade ide slnko a tie vetve rež z rozumom a čo najmenej strom sa ti za to odvďačí
edit kreslil som to opitý
jj, udelat diru v zavislosti na velikosti kyble a jeho prumeru z boku, kudy bude odtekat prebytecna voda, kterou tam nechces.
k tomu pripevnovani: co jsem videl u kamose, pripevnoval to ocelovou paskou, cca 2cm sirokou, co je s tim stahovadlem, jak se pouziva na stahovani zahradnich hadic kolem kohoutku, staci zajit do zelezarstvi a rict: Dobry den, prosimvas, dejte mi X metru asi 2cm dlouhe zelezne pasky.
Nebo to muzete upevnit jako ja uplne bez niceho. Staci si vybrat na strome mistecko kde vetve tvori takovou vydlicku, na ni kybl polozite a jeho uchem provlecete vetev nad nim, kterou zlomite, tim se vytvori neco jako hacek a kybl drzi.
To gona: no jo jen tak bez niceho a ted jestly ten kybl pres zimu nespadl, tak tam drzi uz dva roky. Na fotce je cervene vyznacena zlomena vetev a vetve tvorici vydlicku.