Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co som cital tak Belladona ale ja si myslim, ze ked to prezenies z z hulenim tak mozes mat halucinacie. Ale ked budes travu aplikovat traviacou sustavou a prezenies to tak je vysoke percento ze budes mat halucinacie
beladona imho nesmysl - sice se to traduje, ale oproti jinejm co jsem měl v boxu, žádnej extrémní extrém
když už něco víc trippy tak nějaká hejzka bych řekl, případně nějaký sativovitý sativy
Původní příspěvek od Ahmad (CZ) udělej si hodně silný cake, sežer pořádnej kus a budeš mít nejen halucinace a je pak jedno z jaký odrůdy byl udělanej...
Cusik muzu se optat na to CAKE nebo co to je zac??Zajimalo by me co to je protoze jsem jeste takovy nazev neslysel!???Dik
Môžem sa opýtať,prečo chcete z cannabis haucinácie?Na to sú iné veci,občas sa môže niečo také stať,ale nemyslím,že THC a tie ostatné látky sú halucinogeny,je to asi len psychikou.Ale ak by taká odroda bola,zoženiem si ju určite
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
DURBAN POISSON ma písané že je známy pre svoje halucinogenne účinky.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Pri huleni mas spis hmatove a sluchove halucinace... este nikdy sem nemel zrakove... ( hmatove myslim tim, ze ses treba jako v bublinkach, nebo cejtis navaly horka do urcitych casti tela, brneni atd... ) sluchove sou proste sluchove to treba kdyz ses trochu vic zhulenej tak mas spoustu halusek, treba jak nekdo vola, zpiva, tleska, chrastej klice v zamku atd...
No po trave halucinace nejsou. Z lekarskeho hlediska se tomu tusim rika pseudohalucinace. To je jako ze si myslis ze jsi tam neco videl ale ono to tam nebylo to jenom tvuj zbystreny mozek nema co delat a vymysli haluze. Kdezto halucinace je tam porad a muzes se na ni divat dyl treba po houbach se mi kdysi stalo ze jsem videl ve stinu dveri nahou sprchujici se cernosku. Byla moc pekna
Zdarec palec.Sem jednou videl dokument o Jamajce a tam byl jeden cernoch co si balil speka v jedne ruce a rikal ze ta jejich travka ma na turisty halucinogeni ucinky tak si myslim ze nejspis vedel co ty jejich mordy dokazou.Bych tomu docela veril
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
jj to sem viděl taky...ale říkal to s nějak tak,že mi evropani sme zanešený sračkama(potraviny) a tak po trávě máme haluze za to na jamajce jeděj to co najdou tudíž nejsou zanešený tudíž halucinace nemaj...aspon tak sem to pochopil....jinak hlaucinace zrakový určitě dou...jednou sem is dal takhle osobáčka orange budu a můžu řict že mi rostlinstvo v lese začlo pařit na zvuky s discmanu bylo to docela dost zajímavý ale v poslední době se mi nic takovýho nestalo...
ja osobne sem zazil po travce hodne sluchovych haluzi treba sem jednou sel kolem auta a slysel sem jak startuje motor a pritom v tom farku nikdo nesedel tak sem s toho chytl rezbu
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
Panove muzu teda taky rict,ze jsme jednou uvarili mliko ze samcu nejake fialove odrudy z nirvany a pak jsme z toho upekli babovku, nechali par dni ulezet a pak to byl mazec! To clovek lital...
Vy jste opravdu nekdy meli haluze z huleni? Ja kourim nejakej ten patek a nic takovyho se mi nestalo. Mozna kdyz jsem pred tema 7 rokama zacinal tak neco jako joooo ale maaalooooo.