Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PS:Posledni foto je OB co mi nestacil dozrat tak byl za oknem a ted je zpet pod lampou. Ta kyti musi bejt uz poradne vystresla pac sem ji z cca 5. tydne kvetu dal za okno kde byla cca 2 tydny a ted je pod lampou kde je zatim 18/6 rezim
Takze, rizky sem si nedelal ale poridil. Korenili cca 14 dni pak jsem si pro ne 27.8. jel a 29.8. jsem je presazoval do nynejsi podoby. Od presazeni je to 10dni protoze jsem 2 dny nemel kvetinace No a 7.9. jsem to prepnul na kvet a je to. Necham to 9 tydnu na kvet a uvidime co z toho vyleze
len to musi byt obrazok sami zda o velkosti 50x50 pixelov vacsi nejde...
este sa ta chcem spitat ten rozdiel co si pri tom ventilatore vyplnil molitanom pomohlo to znizit aj hladinu hluku?
2matko291:
ten molitan tam slouzi jako redukce ale hlucnost se samozrejme taky snizila ... akorat kdyz jsem ho tam mel jen tak (ten molitan - jen smotany do rulucky) tak mi to krz ten molitan profukovalo. Takze jsem to musel polepit kosmo-paskou