Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hello ludkovia na cannatrade som kupil semienka od sensi seed a cca 2 tyzdne po som ich posadil co bol strasne blby napad lebo sa este velmy ochladilo potom
no ale vyrastlo svetkych 16 mexicaniek (no budu tam aj mexicania ale este nevim kolko) 6 je na balkone u kamosa 9 som rozsadil po lese za intrakom a 1 som si nechal na balkone
je v 5L bandaske od hexanu v najlacnejsej hline z migrosu hnojena canna vega a canna flores po 3 ci 4 poschodi bola zastipnuta (skusal som fim ale fuck i miss) akurat vcera som ju prepol na kvet
vyzera dost biedne nie kazdy ma balkon na juh a vcera som nasiel svilusky kurvy su to (nastastie iba na par listoch tak som ich otrhal hadam to pomoze)
a este ludkovia radte niektore listy sa tak divne suveria takze preco a co s tym pls
nu a neodpoucal by som mexican sativu ludom co im vadi aroma lebo je citit od ranneho stadia rastu veeelmy vyrazne
Zdravim!!!
Tento rok som nasadil tiez Mexian sativa,z 10 semien 10 vyrasatlo,zatial su este male.To si ma potesil ze vonaju uz malych rastlin,miluje vonu zuzulety!!!Mohol by si mi prosim ta este napisat nejake informacie o tejto zuzulete?Dik
Backo
nu hadam len ze polovicu som nezastrihaval a strasne sa tahaju vobec nevetvia sensi seeds pisu v katalogu ze to rastie 2m tak som zvedavy ako skoncia nezastrihnute
to hexamin:
paradni odrudicka,moje favoritka kterou jsem bohuzel nesehnal
toho samca jeste nech,at zesili a ma to grady /doporucuju mliko,v kombinaci se slivovici-par panacku a hnedka je to o necem jinem /
jestli nemas slivku ,udelej to normal,ale s tim rozdilem ze z toho mlika odstranis povrchni skraloup/maslo/a zbyvajici hmotu znova prevaris s mlikem/na sile to moc nestrati,a budes mit jeste ultra silne maslo na dalsi den a to se vyplati!/
k up za ty mexicanky
tak som bol pozriet kamarata co mal na balkone ostatnych 6 mexicaniek skoro som ho dobil ked som ich videlten somar ich mal v 0,5L kvetinacoch hned som jednu zobral k sebe hadam z nej este nieco vyrastie bo to je len take sparatko teraz
hello hello
mexicanka sa tosku spametala presadenie do 5L kvetinaca pomohlo ale aj tak je velmy krpata dufam ze este podrastie lebo je sativa a este len zacina kvitnut
poradte mi ako ju ostrihat bojim sa nebudu mat vsetky konariky dost svetla tie spodne ostriham asi uplne
uz je v 10L crepe aj som ostrihal trochu spodne konariky
hnojim kvietku canna flores co je hnojivo na hydro podla navodu 4mL/L
ale pocul som ze ak sa hnojivom na hydro polieva poda moze sa koncentracia az zdvojnasobit je to prava?
no kvietka zacina kvitnutpekna mexicanka je to
a jedno semeno som na nej nasiel aj som sa obzeral po balkonoch naokolo ale nic
uz len aby sa tu zadaril september