Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele peroxid je sračka a mýtus - mě to po něm taky zplesnivělo. Jako tim slizem to začíná a plísní končí. Jestli už ti to černá, tak to je ta plíseň. Hned na to vraž polyverák jestli máš zásoby a doufej, že ti ta plíseň nevlezla až do stonku - jinak to klidně celý vyhoď...
a vodu měň tak vob den
já sice nevím proč ale já je mám fakt růžový po výměně roztoku trochu zesvětlaj ale nevím proč nejsou bílý kupodivu sliz ten tam nemámporadíte??nebo růžová nevadí kytí prospívá parádně..
Mám stejnej problem
na kořenech je černej sliz jde smít
mám mladý řízečky 14 dní, kořínky už maj ve vodě, ale něco jim chybí, barva by mohla být lepší, nový výhonky maj barvu pěknou
250W metal
Bubler
tplota den/noc do 27/20
vzduchování 20 l/min
AH dle návodu
ROOTS dle návodu
oběm 25l
PH 5-6
holek je tam 5
můj postup: uvidim jestli to funguje
vymeju bubler horkou vodou
kořeny omyju taky
odstátá voda
hnojky dle návodu
2 deno , dovolim si nesouhlasit , peroxid celkem dobře funguje jak v cocosu tak v bubleru . Ja osobne ho zatim nepouživam ale kamarad to chváli už několik let a neda na to dopustit . A mužu jen potvrdit že kvalita produktů je u něj na vysoké ůrovni
2usersony , postupuj jak píše KABUTO muže to bejt plisen a nebo taky málo vzduchu , psal jsi 20l/hod ??? To se mi zdá dost málo mě se to stalo taky , trochu muj prvni pokus s bublákem nedopad , ale to bylo více faktorů .
...ouha , kliknul jsem si na ty tvoje odkazy a nevim jestli jsou správný ale otevřeli se mi vodni filtry a pumpy na vodu ? podle mě bys tam měl mít tuhle věc a vzduchovací kámen , máš to tak ?????
....jé jsem já to Hlava děravá slepá ješte k tomu 2usersony já si nevšim žes tam napsal 20l/min já to měl že za hodinu , v podstatě jsem pochopil podstatu Tvého přispěvku , takže se přiznávam že jestli ti pomůžou ty filtry tak to opravdu nevim
můj postup byl trochu jinej, vše jsem vypral a nechal jsem je jeden den pouze ve vodě a teď jsou v roztoku AH.
Mám totiž podezření, že to byl kořeňák co tam dělalo ten bordel(dřív jsem ho nepoužíval a problem nebyl). Dávkuju kořeňák postřikem s phytaminem (holky potřebujou živiny jsou už větší)