Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže prostříháno, takový ty mrzáky lístky šmiknu až to budu sundavat ze stonků.. výnos vypadá že nebude nic moc, doufám že to bude alespoň chutnat, při tom prostříhávání to vonělo hodně slušně (přijde mi že už jsem si to někde cítil) a docela se divím že úplně jinak než v květu
Tak tady také něco přidám pro porovnání. Nechal jsem pár klonů - 5 cca o měsíc mladších sourozenců těch tvých White Rhino, které mi zbyly, zakořenit v květníčkách a 7.4. šly do větších nádob a pod 250W MH, světlo 18/6, substrát již min 2x použitý - směs kokosu a běžného substrátu pro muškáty. Celkový přístup lze označit jako JAVES (čti žaves= žádné velké sra...). Zálivka -voda za studny s pH 7,2 upravována zpočátku přidáním HNO3 na snížení pH na cca 6,0 + enzymy+root + Plagron COCO A 3 ml/l Po 10 dnech výměna žárovky za 400 W HPS na 12/12 režim. Zálivka s upraveným pH kys. fosforečnou+ enzymy + Pl COCO A+B po 2-4 ml/l (postupné zvyšování dávky)
24.4. se objevily první kuličky květů a 24.5., tj 36 dní!!! jsem stříhnul, protože květy už byly až moc hnědé. Na to, že se uvádí u W. Rhina 7-10 týdnů květu, byl tohle hotový sprint Možná bylo příčinou použití menších nádob, kdy kytky měly kolem 2l substrátu, ale přesto výsledek nedopadl až tak tragicky. Chodil jsem zalévat jen obden, od objevení květových kuliček na ně foukal stolní ventilátor, přítah přirozený otvory ve zdi sklípku u podlahy, odtah samovolný otvorem u stropu. Jak říkám Javes...
Uvidíme, kolik z toho bude, až to uschne a bude to zpracovaný.. tipuju u těch mých 5 kytek 50-80... uvidíme, jak velký mám oči
Tak výsledek je 38g nejlepšího+13g drobnějších + 19 g prcků a květ lístků na výrobu výtažku. Na variantu Javes celkem odpovídající, i při tom "rychlokvětu"
Jsi šikula. Zbastlit si LED svítidlo a pak pod ním vypěstovat takový paldy je úspěch a je jedno, jestli z toho kapne málo, nebo hodně. Důležitý je, že to funguje. Klobouk dolů
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
jeste stale neni navazeno, ovsem abych popsal ucinky:
date si bong nic nic a najednou postupne zjistite ze jste zmasteny jako taga (high).. tri bongy za sebou nedoporucuju, nastesti stavek kdy pada hlava (chvili mi to prislo ze se muzu normalne hybat akorat mozek je nasracky ) vydrzi jen chvili a pak je to takovy to high.. to trva par hodin a pak zase postupne vysumi. zadny uspavadlo, dam si bong a je to jak energy drink - neusnu. Takze dobry na party, do prace, na hrani her, v podstate na jakoukoliv cinnost (slo mi to po tom dost dobre, dokonce i sachy docela sli ). Kdo chce neco nadoma - gaucovku (na to jsem byl ostatne zvyklej i ja) tak at vybira jinej model nez White Rhino, nebo ho necha dlouho kvest (to nemam vyzkouseno ale melo by to tak byt.
edit:
podle nazoru par znamych hulicu nejlepsi model co hulili takze napoprvy dobry neeee
Takze vysledek je 72g + neco malo co jsem uz zkouril
26dni kvetu (26) se svitilo 80W a az do 66dne kvetu(40) to jelo na plny kule tzn 104W led (ne real spotreba, na tu to nikdo nepocita).
do 26 dne 0,9g/W a do konce to vychazi 0,69g/W
takze zprumerovano 0,8g/W ou jééé uvidíme jak to poroste z vody
vycistim bedynku, do vika udelam 8 der pro kosicky. dam tam vodu + h2o2 a necham cirkulovat. dneska mi prisel novej ec metr milwaukee tak ten zkalibruju (musim koupit kalibracni roztoky). pak si vemu klony wappa a pojedem dalsi kolo
zkalibrovano, voda s h2o2 mi to proplachla a klony nakoupeny. bohuzel pri vrtani vika mi to prasklo takze se to pokousim slepit a zitra to snad uz osadim kouskama