Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jenom aby bylo na co koukat - už jenom udělám nějakou díru na vývod kabelu a přívod vzduchu (2 vzduchovací kameny na Hailea ACO-9602 (456l/h)), 4ks uchycení na konce se zátkama, navrtám díry a osadím 14 ks rozstřikovačů
Tohle seskládání je zmenšenina toho co je v aero řízkovnici pro 105 rostlin a řeknu vám žádná prdel nasadit ty hadice až do konce na Tčka
Nevim proc ale na par kyti jsou takovyhle svetly listy uplne ve spodni casti (ten druhej stinil tak sel taky ), jenden dokonce sam upadnul. ze by uz je kytka nepotrebovala?
To na těch listech máš listovou plíseň (příspěvek 64 a 68, ne ta fotka výše), ta napadá první oslabené listy, takže dole, ale už to stříkat nemá cenu, to bude v klidu.
Jinak na tu watáž máš lepší výsledek, než na jiných kupovaných panelech , co jsem zde viděl. Jednak budeš mít asi kvalitnější diody a hlavně to nemáš zakryté nejakým sklem, jak mají ty kupované, na tom mají dost světelných ztrát. Doufám, že do budoucna zvýšíš výkon, mohlo by už jít o pěknou sklizeň.
Tak za chvilku pujdu sklizet, kytky otocim a necham je tyden ve skrini se zaplou ventilaci - je to dobrej postup?
Dneska mi přišel PH a EC metr... Spadnul mi úsměv - ph 5,6 a EC 0,62 AHčka snižujou ještě PH takže se to asi moc dobře nevstřebávalo => mohlo to bejt víc nakynutý...
EDIT:
po kalibraci roztokama Milwaukee pro ktery jsem si dojel do Gshopu:
- PH metr dokalibrovan, ukazuje 7,0 a 4,0 i po oplachnuti vodou a znovavyzkouseni.
- EC metr nezkalibrovan - pri roztoku 1413uS mi to nešlo nastavit pod 1600, takže řeším reklamaci s prodejcem, ale pro teď to beru tak že to prostě ukazuje +0,2EC
zdrojova voda ma tedy - PH 6,5 a EC 0,35 takže pohoda jazz
Proč to sušíš i s listama? :O Zbytečný materiál, který udržuje vlhkost a zpomaluje sušení. Ty velké listy na dlouhých stopkách při těch pár malých kytkách mohly být ostříhány před věšením. Já třeba stříhám velké listy i z větví dvoumetrových kytek.