Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro tebe jako začátečníka je lepší určitě řez. Máš tady plno schopnejch matkářů, nahlídni do bazaaru, vyber si a dotyčnýho prodejce si projeď jestli je věrohodnej (bílá listina)
Původní příspěvek od doxenon Pro tebe jako začátečníka je lepší určitě řez. Máš tady plno schopnejch matkářů, nahlídni do bazaaru, vyber si a dotyčnýho prodejce si projeď jestli je věrohodnej (bílá listina)
jj už jsem to celé projel a na druhe kolo mam v planu řez ale nikde jsem se nedočetl jestly z řezu budu mit 100% samici ? Chápu to správně že když je řízek odebrán ze samice tak zněj bude zase samice? děkuji za info
keĎ máš rez-klon od samice tak aj tá rastlina bude samica... je to tá istá rastlina. Rezy sa viac konária a niesu také vysoké ako pôvodná rastlina, Pozor neodporúča sa robiť rez z už naklonovaných rastlín...asi ti ptm z toho môže byť hermáč..
hlavně u semen nikdy nevíš dopředu kolik jich vyklíčí...kolik bude mrzáků...některý se potáhnou některý ne...pod lampu lepší nažezaná genetika u který víš co čekat...
semínka mam moc rád...ale do matkárny a nebo na ven
pak ještě možnost feminizovaných semen...ale zase klíčivost atd...
u těch klonů máš před sebou už připravenou mladou samici...u dobrých matkářů se všema důležitejma inforacema...a cenově to vyjde si myslim nastejno
Původní příspěvek od BalTo Rozumím tomu správně, že pokud si např. zakoupím 10 semen orange bad za cca 1800kč, tak mi jich může naklíčit třeba jen polovina?
Původní příspěvek od BalTo Rozumím tomu správně, že pokud si např. zakoupím 10 semen orange bad za cca 1800kč, tak mi jich může naklíčit třeba jen polovina?
No právě proto to řeším koupil jsem 20 semen od Barney Farms Red Dragon feminizovaná za 3300,- a chytlo se jich jen 13 :-/ Takže příště řezy ale nejprve sehnat info.....
heled, jednoznacne rezy, az budes mit za sebou par roundu, tak si urcite budes chtit udelat nejakou selekci a mit vlastni matku, koukat, jak kazdy pheo roste atd...;-) Je to vazne radost...Preji Ti, aby Te to poradne chytlo ;-)
At se dari...
BTW hodne lidi si tu stezuje na banku Dutch Passion...hodne hermacu, nekdy to ani nevyklici...
No právě proto to řeším koupil jsem 20 semen od Barney Farms Red Dragon feminizovaná za 3300,- a chytlo se jich jen 13 :-/ Takže příště řezy ale nejprve sehnat info.....
Pokud to máš zfoceny a myslíš, že chyba nebyla na tvojí straně napiš jim meil. Pošlou ti novy balení, což tě sice ted nevytrhne, ale pakl gratis se počítá
Ať nejsem OT pro lidi co s growingem začínají jsou řízky nejlepší volba.