Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pat&Mat Prashiwa: krome tohodle topicu jsem tady na G nasel White Siberian uz jenom jednou (pod 600W) ale tam se chlapik nezminoval ze by mel klony od tebe... jestli tady je nekdo dalsi s galerii kdo pouzil / pouziva tvoje klony hod odkaz a ja si to rad projedu...
s clenem vhisky jsem se tady na G uz neco resil jinde a proto me zajimala jeho galerie a sleduju ji...
Moje první dvě kola byli klony od něj, Superskunk a Mazar zbytek v druhem kole už ne jn mazary
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
zdarec, tak len pre poriadok duše, tu si možete pozrieť klony, ktoré štandardne prashiwa dáva. Videl som zbytok klonov určených k expedícií, rovnaká výška, kvalita, velice kvalitné rezivo.
Tady se můžete podívat jak to vypadá v trošku míň punkovém setupu, pravidelne updatuji.
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
1. celek
2. detail nejvyšší a zároveň největší paličky Šoupl jsem ji ke stěně, byla to ta zakrslá malá, tak jsem ji nechal vyrůst bez korekcí a ona se odvděčila touhle krasavicí
2. detail porostu
48. den květu
omlouvám se, ale byl jsem velmi vytížený v RL tady je UP palice už dostávají čistou vodu, dost lupenů už žloutne jde na ně podzim holky jsou k sežrání
to je možný ale ja ty holky miluju i kdyby mi tam vyrostla jen jedna palice Každopádně na další kolo kupuju větší box, udělám mín vršku na každý kytce, ale bude víc kytek a rád bych jel hydro ta hlína je taková náchylná
čéče, ešte otázka, kolkatý deň flushu máš, že sú tak žlté? 48 dní, keď kosa je medzi 58-63 mi príde dosť odvážne.
Hydro? To je náchylné, jedna chyba a máš po úrode, mám teraz hydromédium s ručnou zálievkou a už tam sa každé zlé zahnojenie odvďačí zásekom, spálenými listami a pod., keď píšeš, že nemáš čas, alebo si niečo okolo kytiek nestihol, hydro je pre teba istá smrť. Som pri kytkách hoďku denne a stále je čo pojebať..daj si hlinu a hlavne si o tom niečo prečítaj, je to viac, než len pár základných informacií..
600W
hydro je easy jen pokdu mas veskere mnerici pristroje, vybavu a praxi s odchylkamia jejich dorovnavanim.hydro bez media ti neodpusti zadne chyby.ale rozhodne te je vyzyvam ad do hydra jdes protoze to chte nechte s tebe udela growera ktery se zamneri na detaily a bude podminky do detailu simulovat.opustenim hliny zaroven opustis growera v sobje ktery necha veci nahode nebo prirode.to vse s hydrem zmizi.a zustane jen stoprocentnti nasazeni s schopnost chcit se ucit a jit za lepsimi vysledky protoze ty te cekaji jen v hydru.
urcite neni jedno kterou metodu nazacatek zvolis tak to stebou klidne rad proberou pac jsou systemy co vydrzi par dni ,,a jine nikoliv.kazde ma sve pro a proti a to je treba zvazit.rozhodne do toho jdi pac nejhorsi ceho byses mohl dopustit je udelat dalsi kolo opet stejne a bezezmnen.
kazdopadne je videt ze se zlepsujes ale neni treba spechat s hlinou jako s hydrem.je videt ze se k tomu ches chovat jako k hydru tak snad jen s nim budes maximalne spokojeny.bylo by ale fajn navstivit alespon jednnou v zivote nejaky seminar ne o pestovani nebo hnojeni nejakou specifickou znackou hnojiv ale mam namysli seminar o tom jak rosltiny mysli a o biomechanizmech uvnitr rosltiny co se deje kdyz ... to je totiz klicem k uspechu a celkoveho pochopeni indiciji ktera ti rosltina po celou fazi ukazuje...
.verim ze toho vetinu vidis,,ale nemuzes bez tech vedomosti vedet co to znamena..
tkaze bud do toho skocit po hlave system pokus omyl a na tom se naucit,mozna objevit co zaitm nidko neobjevil ,nebo se ponorit do literatury a tu testovat v praxi.
rozhodne ti lidi tady radi pomohou a nemusis mit strach,myslim ze ti tu nikdo spatne radit s praxe nebude
so shiwou súhlasím v tom, že sa treba posúvať (preto som teraz medzi hydrom a hlinou). akurát počiatočné investície do hydra sú docela nákladné, obzvlášť, pokiaľ vhisky uvažuje o novom setupe komplet.
Hlinu by som úplne nezavrhoval, poznám ľudí, čo dajú v hline g/W najlepšieho J.Herrera akého som kedy mal (nič proti chlapcom v Holandsku, ale Pražskí kucí to dotiahli do dokonalosti) a ide len a len hlinu. Všetko je o praxi a chuti sa tomu venovať. Semináre v ČR asi moc nenájdeš, skor icmag, 420mag, info od top breederov (Shantibaba, Arjan, Ed...etc) občas vyhodia zaujmavé články, treba sledovať.
A určite biológia rastlín pomáha pochopiť pest ako taký, život rastliny je to, čomu musíš prisposobiť svoje pestovanie, takže o tom treba vedieť najviac. Už sám na sebe vidím, že vzdelaním do tých kytiek vidím oveľa viac, preto rovno reagujem na tie žlté listy v prvom dni flushu...to nie je v poriadku...
600W
sorry, ale s hydrem jsem neměl žádnou čest, ani jsem o tom nevěděl nic...prostě mi tady borec poradil jak sestavit ebf a hned jsem to rozjel, nic na tom není, nejsem žádný pán pěstitel a myslím si, že jsem to celkem zvládnul...jak mi ten borec psal, je to EASY VOLE , jinak co se týče nákladů? nemyslím si, že to je závratná částka....dál se k tomu nebudu vyjadřovat, ať to tady nezasírám vhiskymu GL
Ps: seminář? k čemu? jedu JIDB - tři složky, poměry na růst a na květ a jedeš, no stres