Kvetak
Stálý Člen
|
Taker:
Mno vypadá to na to, ale nebylo tam nic o obsahu THC, ale to je asi proto, že je to množství zanedbatelné , no ale ruderalis skunk-to je podle mě špek (od "skočit na špek"-kurňa víte jak to myslim-né skočit na špek , ale na špek -mám to skočit na slaninu, mimochodem, měli ste už někdy špek (slaninu) po špeku (joint-ech)-to je neskutečná záležitost, ale slanina musí být tenká (kuli dobrýmu prouzení) dobře vyuzená, taková lehce tvrdá (né bláto) a hodně slaná, je-li tam i zbytek masa je to to nejlepší uzený, který se dá v obchdě koupit a k tomu pivko (dle chuti-po špeku mi chutná jenom občas), papriku (kozí rohy-lehce pálivý) a k tomu pokud možno čerstvej chlebík a je to bašta eňo něňo, ale to sem krapet odbočil takže navazuji na předchozí text týkající se Cannabis ruderalis) jak hovado-přirovnal bych to k odrůdě Cannabis nosmokeralis , prostě nějakej blaf jako u nás třemošenský skunk, či "strakonická" apod. někde něco dostal, a že je to prej hustý a je to nejm-ruderalis (rumništní), ale zní to dobře "rumništní skunk"
jo pardón za offtopic.
|
Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"
Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát
|