Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je to definitivně samec....hajzl....skoro mě rozplakal...Zbývají tři....všechny z feminizovaných semen tak snad nejsem takový smolař.
Ta nezastřižená už se ukázala jako samice,ale zbylé dvě které jsem šmiknul se trochu stydí....
No tak jsem zase jednou ležel s hlavou ve skříni a kochal jsem se,když tu jsem uzřel cosi strašlivého....Obávám se že ze tří zbudou jen dvě jelikož ta třetí patrně jeví známky obojetnosti....
No nejsem já klikař?
Jo a mimochodem byly to feminizované semena od growshop seeds
Nevím jestli má smysl hlídat jí a kastrovat....nebo jí mám rovnou vyhodit celou.
Čuss pokuď seš si jistej,že je to hermouš tak ho vyhoď, oprcal by ti ten zbytek.kastrování bych řekl že nemá smysl a nikam nevede jedině tak k zbyteční chybě.. Držim palce a ať to roste Vánoce se už blíží :-)
Patnáctý den na květu...ještě jsem nedojel svůj první grow a už se nemůžu dočkat dalšího...spoustu věci jsem v tomhle udělal blbě
Nějak mi nejdou přidat fotky když to tady ovládám z mobilu.....takže fotky až ráno
Nazdareq....tak jsem to zdárně dopracoval až na devatenáctý den květu a zatím se mi nic moc neposralo. S tím hermafroditem jsem se taky nejspíš trochu unáhlil páč od tý doby jsem na něm nic nenašel.
Taky by mně zajímalo čím zaléváte? Berete vodu normálně z vodovodu nebo máte jinou fintu? Já si bral vodu přímo z jezera bo jsem někde slyšel že kytkám to dělá dobře.....když je tam nasráno od ryb
Ale má to dost nízké ph tak to asi kašlu.
Zdarec...začínám mít trochu obavy jestli je to normální,ale na to že mám kytky v polovině květu,tak mi doma skoro vůbec nejdou cítit.
Pár krát se stalo,že jsem přišel domů a dostal jsem do nosu takovou příjemnou pecku ale pravidlem to není....
Tak aspoň že jsem zbytečně nevyhodil prachy za filtr