Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nastal mensi problem, sice dostali pruplach ve sprse, ale asi jim vadi PH te vody, ikdyz pak sem je zalil s PH 6, ale asi to nestaci. Na listech se udelali svetle tecky, na těch větších listech.. Taky se mi zdá že od té doby se o jen osypalo plyskyřicí ale jinak se nic moc neděje, snad sem tim nezastavil květ... Zítra to vyfotim jak budu zalévat ... Příští grow bych chtěl jet asi kokos, a ještě přemýšlím jestli nevyzkouším nějaké to hydro .. Taky bude změna v osvětlení, růst nějaká MH a květ asi 2 x 600 W, tzn. i větší skřín se bude stavět
To uvidíš. Začal bych flushovat cca 50 den a pak sklidil podle zralosti, nejdříve však za týden.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
K tomu průplachu ve sprše.
To pustíš vodu ze sprchy - kohoutku s vysokým PH + chlorem přímo do květníku? Nebo sprchou vemeš komplet kytku?
Být tebou, tak bych se nepouštěl do 2x600W na květ. Budeš s tím mít více starostí.
První indoor ti nevyšel. I kdyby to byly všechno samice, tak by toho bylo stejně málo.
Tenhle indoor bude lepší, ale pořád to nebude ono. Soudím podle fotek.
První si vychytej 250W na růst a 400W na květ nebo těch 400W na vše. Až pak bych se pustil do 600W, ale jen do jedný.
Na hlínu je optimálních 14 dnů.
Dobré je použít i enzymy. Někomu přijde jejich použití zbytečné a někdo je i rád za pár % navíc, které s enzymy dosáhne.
Já bych začal 48 den s vodou + enzymy.
Záleží na tobě, jak máš rozvrženou zálivku.
Příklad: za 2 dny naposled hnojky (bloom, booster), ať se ještě nažere. Za další tři dny čistou vodu a 48. den vodu + enzymy a pak jen vodou. Koupit lupu a sledovat.
No to máš pravdu, půjdu do těch 600w, své chyby jsem si již uvědomil i ty co jsem udělal u tohoto indooru. Voda s PH 7,8 sla primo do kvetniku, ale byla to cista voda ze studny bez chloru. To PH s tim jsem to taky posral.. Dik za nazor a radu. Zítra hnojím naposled a od 48.dne květu začnu flushovat..
57.den květu. Až na ty žluté listy, které jsou od mé chyby, kterou jsem udělal při průplachu vodou s vysokým Ph, myslím, že to docela ujde a nějaký ten gram z toho nakonec bude