Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neni na prepnuti jeste zbytecne brzo ? ty kytky vypadaji ze maji tak do 30cm, takze i kdyby se vytahli 4x tak budes mit furt dost volnyho prostoru na vysku, neni to skoda ?
Maji necelych 30cm,ale jak říká NORM a musím mu dát opět za pravdu,bohatě stačí i 50cm vyska,když maš gule od vrchu dolu,nemusis pak řešit spodky,protože i spodek se tvaří jako vrchol,další věc je že se z criticala stavají keře ne věže a když bych25ks nechal vyrůst jak říkáš tak bych z toho mel neprůstupnou jungle s kterou je spousta zbytečné prace a šišky tak ztrácí na kvalitě(moje zkušenost).Minuly grow sem mel 10ks criticala vysokych nějakých 40cm a bylo 27,6g na kytce coz bylo super při skutečnem počtu 20ks spolu s Chronikem.
V tom pripade nechapu proc se ty boxy delaj 2m na vysku. X krat jsem tu cetl ze kdyz je prostor tak se muzou nechat kytky klidne rust, x krat jsem cetl "proc prepinas tak zbytecne brzo", "nech je jeste vyrust" apod. Takze vychazim z toho. Cimz nechci tvrdit ze mam pravdu, spis naopak, jedu poprvy a vesmes zadny zkusenosti nemam, jen me to zarazilo.
podle mě záleží na počtu ks,na druhu osazenstva atd atd.
a ted mi řekněte WTF???dnes jsem to spozoroval na 3listech,myslíte že to může být tím že kdyz to zalejvala mlada polila sem tam nejaky list koktejlem z hnojek?
Původní příspěvek od BritCare jakoby jedu davkovani podle lejstra,ale dam na tebe a tento tyden jim prisolim a uvidime.
Lejstro je jen orientační, ty se musíš řídit podle vzhledu kytek. V kokosu je klasika, že jak to trocha žloutne mají málo žrádla a je potřeba přisolit. Nedostatek tipuju zpusobuje i ty fleky.
To biobizz lejstro je taky uvedeny pro soil(hlínu), která je trocha vyživená, kokos jako medium neobsahující živiny je potřeba hnojit víc.
10den 12/12
Machoman je bůh,díky pomohl si mi vyresit problem,sice jsem se bal ze sem jim dal pecku,ale dal jsem jim 3x vetsi davku grow slozky,skvrny zmizely a barva no parada jsou krasne tmave.