Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak obryj kořeny a vytáhni jí i se zeminou,pak to soupni třeba do lavoru,to je pro kolegu Béla.
Tak zelenakoule tak na takové dojetí kitek nic zvláštního a drahého,ale pokud bys chtěl zainvestovat a třeba experimentálně nechat další léto
venku vyrůst a uvnitř kvést tam už by bylo možné nějaké rady
Jinak jen na dokvetení několika slečen postačí několik žárovek 24W,a nebo já koupil za 220kč úsporku mám dojem 100W čistě bílou na tyto účely postačující
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
to neřeš psal jen nějakou provizorní např. 100W je jedno jaka...ale lepši asi ty co vydavaj i teplo a tahle moc ne.....
na dnešek sem nechal kytky jeste venku a rano kounu a sou zasnezený snad to nevadí tak sem je schoval do garaze a asi je dam jeste teda na tyden dozrat domu do místnosti ale už by se daly i sklidit.....co byste řekli domu jeste nebo už seknout ?? fotky : http://grower.cz/forum/showthread.p...741#post1055741
Nemůžu nikde najít tu co mám,používal jsem jí i v matkárně a fičelo to dobře na to že byla čistě bílá,ale něco jsem našel tak koukni a pokud si nevybereš napiš mi do pm a něco společnýmí silami vymyslíme.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
tak hlavně že tu řešite nějaky zarovky..kde je skoro jedno jakou použijete ale v tematu Kdy sklidit mi nikdo neporadí jestli už mam sklidit a nebo dat dozrat jeste do mistnosti ??
Původní příspěvek od Psycholog to neřeš psal jen nějakou provizorní např. 100W je jedno jaka...ale lepši asi ty co vydavaj i teplo a tahle moc ne.....
na dnešek sem nechal kytky jeste venku a rano kounu a sou zasnezený snad to nevadí tak sem je schoval do garaze a asi je dam jeste teda na tyden dozrat domu do místnosti ale už by se daly i sklidit.....co byste řekli domu jeste nebo už seknout ?? fotky : http://grower.cz/forum/showthread.p...741#post1055741