Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe no to já včera po mlíku s kámošema..klasika dvě hrsti swazi skunk litřík mléka. Byli jsme 4 vypily do 15 min krásný nájezd popovídal jsem si...sedl do křesla...hrál Amores perros..film jsem viděl..zdál se mi nějak agresivní než posledně...buch nájezd...kámošovo první slovo, kdy to řekl naprosto hrubým takovým chraplavým hlasem naznačilo která bije. Já neschopen promluvit....fajn zvednu se, protože se to nedalo vydržet šel jsem do kámošova pokoje..tam se mnou vyvádělo tělo vibracemi, které neustávali..tlaky do hlavy, tep o 200% up...
jestli jste někdo četli Učení dona juana? tak jsem naprosto pochopil co je, jak se chová Létavec...no dále jsem se šel vychcat..po otevření dveří od záchodu (jen ten óder té místnosti ve mě vyvolal nutnost zvracet...večeře byla fuč..problém byl že ani vychat jsem se nemohl jak to bylo silné pak jsem šťastně vyhalděný zalehl na poschoďovou postel...mlíka dělaj divy
xe ja som sa poriadne dokalil, potom som este vo vrecku nasiel kusok, tak som si to este slahol... potom nastal taky divny pocit na rukach, proste som si necitil palce, a potom prisli halusky ze ma niekto chce napadnut a zacal som sa normalne skryvat a co je natom horsie ze si potom vobec nic nepametam... xe, ani newiem ako som prisiel domov...
http://grow.unas.cz
Mať čas pre druhého je ako položiť za neho kúsok zo života. (P.Rosso)
Najstrašnejší sú ľudia, ktorí všetko vedia a sú o tom aj svätosväto presvedčení. (E.Canetti)
Byli sme v parku, moc sem tenkrat jeste nehulil, a rikal sem si ze se poradne zdunim, a tak sem se nakladal co to slo, a nakonec shoty, rekl sem kamosovi at mi da shota co to udejcha, a navic zvedaka (to se oba kleknete a s nasavanim koure se oba zvedate. Takhle sem se zvedl, kour mi malem tekl usima, kdyz najednou co se stalo, nic... jenom si pamatuju ze najednou byla vsude tma a pak sem zacinal cejtit telo, a jak me boli (zvlast za krkem), takhle postupne sem zacinal slyset i hlasy a pak sem najednou zvedl hlavu, prvni co me prekvapilo, byla skutecnost ze sem lezel na zemi, i kdyz sem pred chvili jeste stal . No chvili mi v hlave srotovala co se mi to stalo, a po chvili mi doslo ze sem asi omdlel, trpim totiz nizkym tlakem... rozhodne si na to davejte bacha mel sem stesti ze sem dopadl dobre a mekce na travu. Jo a co kamosi? Nic kdyz sem jim rekl ze sem asi omdlel, tak mi to ani neverily. Pritom sem musel dost komicky a bezvladne dopadnout na zem... No nic zatim zdar groweri a bacha na nizkej tlak
jednou o vikendu u matky jsem si dal brcko, ale nejak jsem ho podcenil. Prisel jsem do kuchyne a ze slusnosti se matky zeptal jestli nechce s necim pomoc. Jasne mela radost a dostal jsem na starost namazat rozriznutej dort (kterej mi delala) nejakou slehackou nebo sladkym kremem. Pruser byl v tom ze hned vedle mela v nejaky mise udelanou krabi pomazanku na chlebicky a ji porad uziral, no a jak jsem byl DOST VYSOKO namazal jsem krabi pomazankou dort. Koukala na me jak na debila a hned mi zacala nadavat - ani se ji nedivim. Lahodna krabi pomazanka byla v hajzlu, dort taky a ja uplne.
to mi pripomelo (i kdyz na krabi polevu to fakt nema) jaxem se zhulenej vracel z maturity (ne maturitni kalby, ta byla az druhej den). totalne na srac sem prisel o pulnoci domu a matka tam na me cekala a chtela "abych ji vsechno vypravel". do dvou do rana jsem ji musel popisovat svuj maturitni den, snad nejhnusnejsi zhulenej rozhovor v mym zivote.
tak to bylo ještě na základce v devýtce....sme s kámošema vo polední přestávce šli jako obvykle před školu do takovýho lesejčku..kerýmu doteď říkáme sheerwood....tak jak sme tam tak byli a kouřili, tak kámoš najednou že dáme brko...tak teda že jo..kdo by si nedal, říkám si jo dám si jen málo abych nešel moc nahulenej do school, ale nějak to nevyšlo....sem se furt rozhodoval jestli tam mám jít nebo ne...ale nakonec sem proležel zbejvající 2 hodiny na lavici aby to učitelky nepoznaly..a pak sem byl moc happy, že už je konec..akorát že sem byl furt zhulenej a musel sem domů....a kdyby matka zjistila že hulim tak jí trefí
bude to asi tak půl roku co se to stalo... sehnal sem si nějaký pořádný skéro.....pozval sem 2 kámoše....nejdřív sem říkal že dáme jentak sklíčko na chuť..jenomže už v půlce skla sem byl dost zhulenej, ale nakonec sme to dohulili...pak sem stejně ještě řek že dáme špeka..protože špek je prostě špek(je to pro mě lepší a hezčí)dak sem smotal jointa.....a jak si tak hulíme tak já sem řek že už nechci pač sem se cejtil nějak divně...tak sem si na chvíli sednul...oni byli tak 3m ode mě....než sem vstal tak to dohulili..tak sem šel teda k nim, chvíli sem si je tak divně prohlížel a nakonec sem jim furt říkal že je přestávám vidět...pomalu mě černalo před vočima...a najednou sem ležel na zemi...sice sem se po pár vteřinách sebral ale takovej pocit jakej sem měl když sem vstal sem nikdy v životě neměl......nikdy sem se tak hrozně necejtil..celý tělo mě brnělo a moc sem se klepal, brutálně mě bolela hlava...hlavně za ušima...po celym těle sem cejtil takový tlakový body z kterejch jako by něco vylejzalo...fakt humus...už to nikdy nechci zažít...nejhorší bylo že si kámoši mysleli že si dělám prdel a že to dělám naschvál...jenomže nakonec sem ještě hodil grcku...ale takovou bolest při blití sem ještě nezažil....a nakovou grcku co ze mě vytekla sem taky nikdy neviděl..ale i v tomhle stavu(což nechápu) sem se mohl normálně bavit s kámošema a smát se....do tý doby sem nechápal jak se někdo může poblít po hulení.....UŽ NIKDY !!!
vrzy: Docela te chapu, stalo se mi v podstate neco podobnyho, akorat sem neblil, ale taky me strasne sralo ze si vzdycky kamosi myslej ze si delam srandu... to bych je nejradsi nakopal do prdele. Ale docela casto se z huleni klepu, a nemuzu chodit , zrovna fcera sem myslel ze dome nedojdu )
Pitmagor :to mě se to stalo po druhý že mě newěřili...taky se mě hodně často stává že se celej klepu ale hlavně mám strašný depky(ale to musim bejt hodně moc zkouřenej..pokud sem tak normálně tak je vše OK) že se mě něco stane..že mě vodvezou do němocnice..rodiče to zjistěj a budu v prdeli....a taky nemám rád když sem zhulenej chodit mezi lidi, např.do vobchodu nebo tak....mezi známí mě to newadí
Teď jsem si vybavil zážitek, který se mi stal asi před 14 dny. Zkosil jsem svýho samce hollands hopu, a uvařil si mlíčko. říkal jsem si, pohoda ze samce, to mě neodrovná. Tak jsem si doma dal dvoudecku a asi půl hodiny se nic nedělo, tak jsem si říkal, co jsem moh od samce čekat, pojedu do práce. Sotva, co jsem zašel do metro to začalo brutálně najíždět. Skoro jsem se nemohl hýbat, cejtil jsem každý sval svého těla a celej jsem si připadal že hořím jak human torch(lidská pochodeň.)
Vždycky, když jsem zavřel oči jsem si připadal jak v nějakém animovaném japonském filmu, ale poté co jsem oči zase otevřel to zmizelo. Nedalo mi to a zase je zavřel a příběh pokračoval. Poté si vybavuji jak se celý film nějak rozpil a já zase otevřel oči. V tý chvíli nastoupili nějaký 2 sexi holky a já uplně viděl jak si je dávám, byla to opravdu jako realita. Jestli jste viděli film šnup, tak tohle byla podobná haluz, jako měl v tom filmu ten týpek ze striptérkou.
Tyhle stavy trvaly kurevsky dlouho, možná tři hodiny, fakt jsem neměl pojem o čase. Pokračovalo to i v práci, ale postupem času a pracovním vytížením a aktivitou to zmizelo.
po konzumácií 2dcl mlieka uvareného zo Shiva skunk sme sa vybrali do jaskyňe Driny. skoro ma tam jeblo. totalne uzavretý priestor, ticho a zima. Ked som uz nezvladal počúvať sprievodcu tak naraz sa zhaslo a ja s mojí kamošom sme sa začali do seba strkať a tie ujeby... no niečo strašné... akonáhle sa otvorili dvere von kde svietilo slnko a bolo 30°C sme spustili taký šprint že som ledva zastavil... potom si viac nepamätám...
Zdar lidi toz me se stala takova hnusna vec je to asi tak 2 roky stary story.Jednou pridu z prace dom a muj mladsi bracha uz cekal ze zahulime brko tak sem neco pozral a pak sme se u me v pokoji poradne zhulily nejdriv si dal on a pohodka a pak sem si dal ja poradny bouch a najednou vyfouknu kour a zniceho nic tma pred ocima ja se slozil do kolen po ruce byl radiator a ja se ho v pokleku chytl a hlavou mlatil do toho rancku na stesti se mi nic nestalo trvalo to asi par vterin.Pak sem si lehl a koumal co se to kurva deje.Bracha z toho byl uplne vyjeveny a nechapal co to delam.Byl to hnusny zazitek a od te doby se mi nic podobneho nestalo tagze vesele hulim dal.
Tak tydle pribehy se staly brachovi jsou si 3 tak ctete.
Jednou jsme sli do zkusebny s kamosem ze si zahrajem tak sme tam tak sedeli a zniceho nic nekdo zabusil na vrata garaze tak otevru a byl tam znamy a rikal jestli nedame nejaky ten dym.Vatahnul stovkace ktery byl uz byl smotly tak sme ho ve trojku zkourily rikal ze je to nic moc ale ja sem byl z kamou uplne fprdeli a to co se mi stalo se nemelo stat.Znami rekl tak dame ted lepsi pokoureni ne?A vytahl tak gramovou sisku a celou sme ji ve trech stahli.Po 10 minutach sem si sedl zavrel oci a pred ocima se mi ve spirale tocily drevene polinka.Opravdu sem to nechapal po chvily se mi udelalo blbe a hodil sem fosfora pred garaz.Pak sem uz jenom sedel a cely svet se mi tocil pred ocima a cekal az stav ustane.Byl to fuckt ulet.
Jednou se mi stal pekny shit ve skole.Bylo to na ucnaku ve druhaku.S kamosem sme se uplne zridily ze skera a sli do skoly meli sme zrovna CJ a ucitel furt neco mlel a mi s kamosem sme mely hroznou rezbu.Ucitel pak na me vytah cemu se furt smeju a at se postavim a nejaky kokot rekl ze to ma s te travy a ucitel na me ty kouris travu?No hrozna depka v takovem stavu tak sem rekl ze ne a pulka tridy se zacli chlamat.Tak sem jim rekl ze jsou curaci.Ucitel si me vytahl na chodbu.Dal mi ranu do hrudniku a zacal semnou hazet od zdi ke zdi.Vubec sem to nechapal a rekl sem mu co to dela ze na to nema pravo tak me chytl pod krk a rekl ze tak nebu ve tride mluvit a nadavat do curaku a poslal me spatky.Byl sem rad ze to dopadlo taghle a ze nechtel resit tu travu.
Jednou sme se z brachou zkourily ze SWAZI skunku.Pred tim sem tak 14 dni nehulil a rekl sem brachovi at mi nacpe poradne sklo a cele sem ho stahnul.Pak si dal bracha.Me to najelo a byl sem uplne v prdeli chodil sem po celem baraku z pokoju do pokoju.Bracha to nechapal co to furt delam.Rekl sem mu ze sem uplne na sracky a ze je mi nejak divne a ze se pujdu valet k telce zap sem telku a prisli mi ty programy uplne trapne tak sem ji zase vypnul a sel sem hodit blyt.Pak se mi uz udelalo lip a chytl sem z toho hroznou rezbu.
pekelné z tím učitelem..no ve škole radši nehulim..jenbom ten provar co yb se stalo kdyby to(nás z kamošema) nekdo vychytal.vyhazov ze skoly a myslim ze bych byl v prdeli....sem na dobre skole tak musim davat bacha.,..:farmer:
koukám že se tady toho dost točí o tom "složení se" (omdlení z trávy) z přehulení
vždycky sem si myslel, že mě se to stát nemůže, hulim už nějakej ten pátek, a nejednou se to stalo a to za poslední rok dvakrát, před tim nikdy
jednou dáváme houby, normální neškodná dávka asi 25ti hříbů, no dobrá prdel kterou jsme prožili asi v 5ti lidech na louce u řeky, znáte to šílený smíchový variace, tok myšlenek a jiný záseky, no a po pár hodinách, kdy už houby pomalu končej, už to neni ten nářez se sinusoidama, záchvaty smíchu střídající fáze klidu tak potom jsme dali brka a jeli do hospody na jedno, že to tam nějak ukončíme to pěkný odpoledne, tak si dám jedno pivko a do toho přišlo ještě jedno brko, no a hodně dlouho jsem seděl, jo a bylo celkem vedro, pak vstanu du do výčepu ještě pro jeden kus, no a už když stojim u výčepu, říkám si nějak to na mě de, přídu ven ke stolu a stojim a už to na mě šlo, nějak se mi zamotala šiška a pak se jen vidim v takovým polosnu jak se klátim u stolu a najednou sem upažil a přímo jsem se složil na stůl a samozřejmě povalil to pivo přede mnou a kámošovy totálně polil rozkrok, ten odskočil od stolu (viděl sem ho když sem se probral, jak stojí kus od stolu, s politýma kraťasama a neskutečně řve smíchy) další kámoši se taky tlemili, někteří se ale netlemili, spíš ze mě byli v prdeli
ten stav bezvědomí podle nich trval jen pár sekund, než sem se zvednul, ale mě se zdálo že to trvalo snad 5 minut no fakt vostrý, byl sem po tom dost v hadrech, taky mi bylo na blití ale nakonec sem to ustál, řek sem, že du domu a ještě sem ved kolo, nebo spíš kolo vedlo mě, no ale je zajímavý, že asi po 100 metrech pěšky, sem se začal probírat a za chvíli už nased na kolo a v klidu dojel domu, tam už sem byl tak probranej, že jsem zase přemejšlel o návratu zpět do hospy ale nakonec sem se na to vykašlal a vykyd sem se u bedny
no a podruhý to bylo zase po houbách na dojezdu v kombinaci se špekem a taky mi bylo celkem horko, protože sme seděli u vohně po houbách, kdy jsme před tim běhali asi 3 hodiny po lese :-) tak sedim u toho vohně vyhulenej a že se du vychcat, blbě mi nebylo, no vodejdu kousek za chajdu ke stromu a vyndám ho, a najedou sem sebou seknul, uplně sem cejtil jak se mi podlamujou nohy i když s tim bojuju du k zemi, pak chvíli nevim nic (bezvědomí) a najednou se proberu na zemi, ležim s pérem venku, no hustý :-) tak sem vstal konečně sem se vychcal, už sem se tomu všemu smál a s výtlemem přijdu zpět k vohni, a říkám jim co se stalo, všichni zase výtlem nehoráznej
tak tohle se mi stalo v posledním roce, a už bych asi měl s tim hulením přestat :-)))
ne je to určitě kombinace více faktorů, stav po houbách, vyhulení, horko, dlouho před tim sedět, jak vstanete krev nateče do nohou a asi se stane, že mozek má málo krve... a de se k zemi
nikdy před tim se mi to nestalo, tak si teď po houbách budu na ty brka dávat pozor... ale jinak se jede dál, ne? píšu to zhulenej, tak že pokud by ste to nechápali, nevadí